Fluence bluetooth sorunu

şimdi buldum bu listede samsung s-3 yok.multimedia uymlu değilmi şimdi

şimdi buldum bu listede samsung s-3 yok.multimedia uymlu değilmi şimdi

işletim sistemi uyumsuzsa yapacak birşey yok. isterseniz telefonu iade etmeyi deneyin (bildiğim kadarıyla paket açılsa bile belli bir süre cayma hakkımız var). uyumlu bir telefon almak mantıklı.

günaydın arkadaşlar dün servise gittim sorunu anlattım.orada bulunan bir tane s3 denediler olmadı.servis elemanı yeniden yazılım yükleyelim olmazsa multimediayı değiştirelim dediler.yeniden yazılım yüklendi.eşleşmeyi yaptılar 600 km yol gittim.hiç kesinti olmadığı gibi kontağı kapatıp açınca otomatik olarak bağlandı.sorun çözülmüş oldu.

Geçmiş olsun. Sorununuzun çözülmesine sevindim.

günaydın arkadaşlar dün servise gittim sorunu anlattım.orada bulunan bir tane s3 denediler olmadı.servis elemanı yeniden yazılım yükleyelim olmazsa multimediayı değiştirelim dediler.yeniden yazılım yüklendi.eşleşmeyi yaptılar 600 km yol gittim.hiç kesinti olmadığı gibi kontağı kapatıp açınca otomatik olarak bağlandı.sorun çözülmüş oldu.

kalıcı çözüm gibisi yok, bilgilendirme için çok teşekkürler. bundan sonra benzer sorunla karşılaşan olursa yazılım yüklenmesi gerektiğini söyleriz:eyv

Aynı sorunu s3 mini ile yaşıyorum arkadaşım. Eğer bu yazımı okursan cevap yazmanı rica ediyorum. Yazılım telefona mı yüklendi arabaya mı?

Aynı sorunu s3 mini ile yaşıyorum arkadaşım. Eğer bu yazımı okursan cevap yazmanı rica ediyorum. Yazılım telefona mı yüklendi arabaya mı?

yüklenen araç bilgisayar yazılımı

O zaman servise bir uğrayalım bakalım. Bunun ücreti ne kadar ki.

O zaman servise bir uğrayalım bakalım. Bunun ücreti ne kadar ki.
takipçinizim aynı sorun bende de var s3 mini megane 3 üme bağlayamıyorum.

takipçinizim aynı sorun bende de var s3 mini megane 3 üme bağlayamıyorum.
Benim bulunduğum yerde yetkili servis yok. Biraz zaman alır servise uğramam. Ama uğradıktan sonra buraya yazarım mutlaka.

Geri