- Konuyu Başlatan
şimdi buldum bu listede samsung s-3 yok.multimedia uymlu değilmi şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi buldum bu listede samsung s-3 yok.multimedia uymlu değilmi şimdi
günaydın arkadaşlar dün servise gittim sorunu anlattım.orada bulunan bir tane s3 denediler olmadı.servis elemanı yeniden yazılım yükleyelim olmazsa multimediayı değiştirelim dediler.yeniden yazılım yüklendi.eşleşmeyi yaptılar 600 km yol gittim.hiç kesinti olmadığı gibi kontağı kapatıp açınca otomatik olarak bağlandı.sorun çözülmüş oldu.
günaydın arkadaşlar dün servise gittim sorunu anlattım.orada bulunan bir tane s3 denediler olmadı.servis elemanı yeniden yazılım yükleyelim olmazsa multimediayı değiştirelim dediler.yeniden yazılım yüklendi.eşleşmeyi yaptılar 600 km yol gittim.hiç kesinti olmadığı gibi kontağı kapatıp açınca otomatik olarak bağlandı.sorun çözülmüş oldu.
Aynı sorunu s3 mini ile yaşıyorum arkadaşım. Eğer bu yazımı okursan cevap yazmanı rica ediyorum. Yazılım telefona mı yüklendi arabaya mı?
takipçinizim aynı sorun bende de var s3 mini megane 3 üme bağlayamıyorum.O zaman servise bir uğrayalım bakalım. Bunun ücreti ne kadar ki.
Benim bulunduğum yerde yetkili servis yok. Biraz zaman alır servise uğramam. Ama uğradıktan sonra buraya yazarım mutlaka.takipçinizim aynı sorun bende de var s3 mini megane 3 üme bağlayamıyorum.