merhaba benimde 2015 fluence icon marka araç var alalı 2.5 ay oldu fakat 2 defadır aracı yıkattıktan sonra mı oluyo yoksa başka bir sebebten mi bilemedim stepne yuvasının yani bagaj içinde ki stepne yuvasının içinde bir su bardağına yakın su birikmesi mevcut temizledim kuruladım ayrıca stepne lastiği bagaj paspasıda ıslaktı vede bu stepne yuvasında bir kaç parça silikona benzeyen şeyler sıkılmış ondan geçecek yok bildiğim kadarıyla buna bir çözüm var mı nereye göstermem lazım
bir diğer sorumda bu icon modellerinin hemen hepsinde motor kaputu ile amblemin olduğu parça arasında 1 parmak sığacak şekilde boşluk mu var yoksa benim araçta mı bilemedim ve sol cam silecek koluda kaldırılmıyor sağdaki silecek kolunda sıkıntı yokta acaba kaputla mı ilgili kime göstermeliyim
lütfen kusura bakmayın ilk aracım ondan fazla anlamıyorum cevap verirseniz sevinirim.
bir diğer sorumda bu icon modellerinin hemen hepsinde motor kaputu ile amblemin olduğu parça arasında 1 parmak sığacak şekilde boşluk mu var yoksa benim araçta mı bilemedim ve sol cam silecek koluda kaldırılmıyor sağdaki silecek kolunda sıkıntı yokta acaba kaputla mı ilgili kime göstermeliyim
lütfen kusura bakmayın ilk aracım ondan fazla anlamıyorum cevap verirseniz sevinirim.