Fluence Arka Kapı Güneşlikleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan katar27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

katar27

Fatih KATAR,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi forumlar. Aracım 2016 icon+prestij paket. Dikkat ettim bazı fluencelerde arka kapılarda ve arka camda güneşlik perdeleri var. Bu hangi donanımda veriliyor veya sonradan mı yapılıyor?

Konu güncel yok mu bilgisi olan abiler arkadaşlar :) :)

2015 Icon'da da yok. Hatta, arka cam dışında, perdelerin tırnaklarının geçeceği yerler de yok.

slm benim 2010 model fluence prilivagede arka cam ve yan camlarda var kullanmıyorum camlar flimli

Bende Focus titanium x vardı ondada vardı yan camlarda perde ayrı bi hava katıyor araca bence. 2016 model en dolu versiyon araçta Olmaması beni şaşırttı.

benim arabada da var 2011 dynamique. bence de havalı duruyor

Bunları daha sonradan taktırmak mümkün mü acaba?

Ne hikmetse RENAULT JOY ve İCON donanımlarına geçtiğinde arka kapı perdelerini "ses yapıyor" şikayeti ile üretimden kaldırmış :) Tabi biz bu şikayete inandık mı? Hayır :)

Ee Renault bu Şoför kısmında tüm cam düğmelerinde aynayı sağ sol aşağı yönlendirmesinde ışık koymuş ayna açma kapama ve sağ sol aynaya geçiş tuşlarına ışık koymamış ilginç gerçekten :D

Bende privelege var ve benim araçtada mevcut. yeni icon/touch larda mevcut değil. Geçen bir sene kadar önce perdede yırtık vardı değişilirrken görmüştüm. İç kapı döşemesinin üst kısmı ayrı bir bparça halinde o kısım bence iconada uyar çünkü perde makarası da o parçaya entegre halde. Çıkmacıdan bulabilirseniz bence uygunada kapatırsınız. Dynamic paketlerin iç renk tonu sizinkine uyar diye tahmin ediyorum.

Geri