Fluence Arıza Lambası ???

Böyle durumlarda aracın çalışmasında sorun olmaz yakıtın sonuna kadar bitirip öyle yakıt almanız gerekir bi başka seçenekte pahalı ama yapılması gereken seçenek depoyu temizletme mazot filtresini değiştirme ama korkmaya gerek yok nereden mazot aldıysanız oradan bir daha mazot almayın derim..

bilgilendirme için çok teşekkürler danışmanım

evet güzel bilgi arkadaşlar birde yakıt deneyimlerimizi paylaşabilirmiyiz
mesela ben yakıtı BP den aldığım zaman fluancem bir başka gidiyor gibi bir deneyimi olan varmı.

evet güzel bilgi arkadaşlar birde yakıt deneyimlerimizi paylaşabilirmiyiz
mesela ben yakıtı BP den aldığım zaman fluancem bir başka gidiyor gibi bir deneyimi olan varmı.

po'dan, total exellium'a geçtiğimde menzil çok az arttı , sarsıntı ve ses azaldı. sırada tavsiyeler üstüne shell gtl deniyeceğim

Aracimi bugun servise goturdum mazot filtresi buhar yapmis yani mazota belli miktar su katilmis en son bp den almistim bilginize
Mazot filtresini degistirmelerini istedim kafam rahat olsun dedim en azindan Guzel bir sozle bitireyim cumlemi akili kelden mazotu shellden alcan demisler :)
DipNot : yardimlarinizi esirgemedginiz icin cooo...k tesekkur ederim

Yaklaasik 4 yuildir disel arac kullaniyorum surekli shell den aldim. Sehirler arasi yolculuklar erzurum istanbul manisa nevsehir guzergahlari su ana kadar bir sikinti yasamadim sukur

Aracimi bugun servise goturdum mazot filtresi buhar yapmis yani mazota belli miktar su katilmis en son bp den almistim bilginize
Mazot filtresini degistirmelerini istedim kafam rahat olsun dedim en azindan Guzel bir sozle bitireyim cumlemi akili kelden mazotu shellden alcan demisler :)
DipNot : yardimlarinizi esirgemedginiz icin cooo...k tesekkur ederim
hadi geçmiş olsun, bir filitreyle kurtuldun:) kaç lira tuttu filitre. yeri gelmişken; her markada yakıtta su var uyarı sistemi yok, reno'nun hakkını verelim :eyv

hadi geçmiş olsun, bir filitreyle kurtuldun:) kaç lira tuttu filitre. yeri gelmişken; her markada yakıtta su var uyarı sistemi yok, reno'nun hakkını verelim :eyv

Fiyatı Peder Bey Halletti Muhasebeye BEn Çıkmadım Ama Öğrenebilirim :)

ben sürekli shellden alıyorum başka hiç biryerden yakıt koymadım araca babamda sürekli shellden alıyo aracına ikimizde çok memnunuz tavsiye olunur :eyv

Geri