Fluence Amerikan Park güzel olur mu sizce ?

Eğer xenonlar var ise elinde ben Era'ya yaptırmıştım 60 TL vermiştim. Xenonları takmaya,parkları ve sinyalleri koyu turuncu yapıp parklara bağlatmaya önemli olan xenonların olması:)

ben amerikan park yaptım parkları koyu turuncu sislerime turuncu folyo gayet güzel durdu aracım duman grisi bakan dönüp bi daha bakıyor tavsiye ederim :)

ben amerikan park yaptım parkları koyu turuncu sislerime turuncu folyo gayet güzel durdu aracım duman grisi bakan dönüp bi daha bakıyor tavsiye ederim :)
Resmini atabilir misin özelden bana aracının arkadaşım.

Bizde fluence varken yapmayı düşünüyordum ama kısmet olmadı. Dörtlüleri yakıp böyle bir fotoğraf çekmiştim, fikir vermesi amacıyla koyuyorum

beyazda bayağı şık duruyor :eyv

Bu renk arabaya güzel duruyor.

beyazda bayağı şık duruyor :eyv
Evet bayağı şık gösteriyor ama Fluence lar şirket arabası olarak çok kullanılınca gözüme sıradan görünmeye başlamıştı artık

Evet bayağı şık gösteriyor ama Fluence lar şirket arabası olarak çok kullanılınca gözüme sıradan görünmeye başlamıştı artık

ne kadar çok satar ve piyasada tutulursa ilerisi için iyi olur. ucuz ve bol parçası piyasaya sunulur :):eyv

ne kadar çok satar ve piyasada tutulursa ilerisi için iyi olur. ucuz ve bol parçası piyasaya sunulur :):eyv
Ona laf yok zaten :) Herkes ister çok satsın parçası çok olsun. Benim gözüme öyle göründü :)

yaptır kardeşim cok memnunum bende yaptırdım baya değiştiriyo arabayı yap hiç bekleme:)

Geri