- Konuyu Başlatan
19bao07
Bilgi Girilmemiş
http://www.renaultfanclub.com/renau...-fluencede-yasadiginiz-sorunlar-nelerdir.html
Yukarıdaki sayfayı muhakkak okumuşsundur.
Her araç yol sesi alır az veya çok. FLU yol tutuşu, süspansiyon, iç malzeme, yalıtım , sessizlikte Meg2 den çok üstün. Focus un son kasası değilde bir altı Flu dan daha çok yol sesi alıyor. Son focus a binmek dana nasip olmadı. Bu kadar bilgi verebileceğim. Zamanınız olduğu zaman Flu ve meg3 test sürüşüne çıkın ki, kendiniz test edin.
Ben reno yu severim araç alacak olsam önce renoyu düşünürüm olmadı sonra diğer alternatiflere göz atarım yani bir nevi markada taraf tutuyorum.
abi konuya bakınca tırstım ya dökülüyo vites gecmıyo falan , bisürü aynı dert.yenılendıkce bazı sorunları aşmıştır belkı reno diye dusunuyodum ama yıne aynı dertler var demekki.ben hiçbi zaman renocu olmadım , alman veya japoncuydum hep ama fiyat cok cok uygun gibi bu şekilde , aklımızı o çeldi aslında ama aynı dertlerı yaşıyacaksak uzak mı dursak diyorum :/ bızım megane cabriodan az çekmedik çünki dediğin gibi test surusu falan yapmak lazım.bakalım..
aralarında cok fıyat farkı yok aslında , gtline da acılır tavan vs le 56bin gibi bişeydi sanırım.ama ithal oldugunu bılmıyodum onların.direk Fransız yapımı yanı öyle mi ? şase falan farklıydı sanırım gt line larda bide.bi bakmak lazım.yarın mais e gidicem zaten bi incelerim varsa eğer.onun stationı alınır sanırım alırsak.Bence 2 kuruş fazla ödeyin Megane 3 GT line alın, hem kaliteye binmiş olursunuz (ithal olduğu için)