evet efe polyester var araştırın 150 tl aynı spoiler fakat ışıksızı delmeyede gerek yok yapıştırıyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RFC mağazadaki spoiler olmuyormu Fluence'lara...?
bir örnek yapta görsün herkesonu hiç fluence ye takan görmedim abi. ayrıca orjinali diğer arkadaslar için söylüyorum ışıksızdır. ışıklı olan orjinali degil.cunku arka camdaki ışığı bu ışıklı spoiler ler kesmekte bilginiz olsun.ayrıca cok yüksek ve cok kalın.
onu hiç fluence ye takan görmedim abi. ayrıca orjinali diğer arkadaslar için söylüyorum ışıksızdır. ışıklı olan orjinali degil.cunku arka camdaki ışığı bu ışıklı spoiler ler kesmekte bilginiz olsun.ayrıca cok yüksek ve cok kalın.
şimdi benim servisten aldığım spoiler orjinal değilmi yani. benimkide ışıklı ve diğer ışığı kestiği falan yok aşırı bir kalınlığıda yok.
suan bebişin geliş hazırlıklarıyla ugrasıyom kanka. hele bi saglıklı sıhhatli dogsun da sonra devam tekrarbir örnek yapta görsün herkes
Allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin abi tebrik ederimsuan bebişin geliş hazırlıklarıyla ugrasıyom kanka. hele bi saglıklı sıhhatli dogsun da sonra devam tekrar