fluence aksesuar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan drk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet efe polyester var araştırın 150 tl aynı spoiler fakat ışıksızı delmeyede gerek yok yapıştırıyorsunuz

RFC mağazadaki spoiler olmuyormu Fluence'lara...?

Fibercilere kendinize özel spoiler yaptırın .

Kadıköy Kemal Tepretoğulları 500 tl demişti (herşey dahil)...

RFC mağazadaki spoiler olmuyormu Fluence'lara...?

onu hiç fluence ye takan görmedim abi. ayrıca orjinali diğer arkadaslar için söylüyorum ışıksızdır. ışıklı olan orjinali degil.cunku arka camdaki ışığı bu ışıklı spoiler ler kesmekte bilginiz olsun.ayrıca cok yüksek ve cok kalın.

onu hiç fluence ye takan görmedim abi. ayrıca orjinali diğer arkadaslar için söylüyorum ışıksızdır. ışıklı olan orjinali degil.cunku arka camdaki ışığı bu ışıklı spoiler ler kesmekte bilginiz olsun.ayrıca cok yüksek ve cok kalın.
bir örnek yapta görsün herkes :D

şimdi benim servisten aldığım spoiler orjinal değilmi yani. benimkide ışıklı ve diğer ışığı kestiği falan yok aşırı bir kalınlığıda yok.

şimdi benim servisten aldığım spoiler orjinal değilmi yani. benimkide ışıklı ve diğer ışığı kestiği falan yok aşırı bir kalınlığıda yok.

onu bende ilk defa görmüştüm bilmiyorum onu belki sonradan cıkarmıs olabilirler ama ben aracı ilk aldıgımda yoktu. uzun zamandırda servisle durumu görüşmedim. daha dogrusu sport kite 6000-7000 tl isteyince servisi sildim gibi bişi oldu :D

bir örnek yapta görsün herkes :D
suan bebişin geliş hazırlıklarıyla ugrasıyom kanka. hele bi saglıklı sıhhatli dogsun da sonra devam tekrar :D

Geri