Fluence 205/55/16 lastik kullanmak nasıl olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykut_25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aykut_25

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba,

Fluence aracımızıın üzerinde 205/60/16 var. bu hafta lastik alacağım. Bu arabayı babam kullanıyor. Olabildiğince konforlu ve sessiz bir lastik arıyorum. 60/16 baktığımda çok fazla seçeneğim yok. Petlas pt515 düşündüm sonra 55/16 ebadında Good Year EfficientGrip Performance 205/55/16 68 db 175 tl lik lastik almaya karar verdim. Çünkü yeni ve çok sessiz bir lastik. ben kendim 17 jant kullanıyorum malum o sert. Fakat Fluencede 55 yanak konforu çok etkilermi acaba kullanan varsa yorumlarını isterim.

55 yanak lastikte konforunun düştüğünü anlamazsın bile...

Aykut seçeneklerine Pirelli p7 yide al bence ..Ödül üzerine ödül aldı fiyatıda uygun.Ben Michelin'den geçtim (205/55/16) gayet memnunum.Abimin A4 qattro aracındada fabrika çıkışı bu lastik var , o da çok memnun. 55 yanağa geçmen herhangi bir performans kaybına sebep olmaz.

55 yanak lastikte konforunun düştüğünü anlamazsın bile...

Fluencelerin çamurlukları açık baya. bunu takarsak açılır herhalde daha da :)

Aykut seçeneklerine Pirelli p7 yide al bence ..Ödül üzerine ödül aldı fiyatıda uygun.Ben Michelin'den geçtim (205/55/16) gayet memnunum.Abimin A4 qattro aracındada fabrika çıkışı bu lastik var , o da çok memnun. 55 yanağa geçmen herhangi bir performans kaybına sebep olmaz.

Bir bakayım dediğiniz lastiğe.sessizlik çok önemli bizde:)

Sessizlik ve fren anlamında çok başarılı bir lastik Good Year'ın bahsettiğiniz ebatı bende fluence te kullanmıştım önceki aracımda.. Bu konuda da görüşümü belirtmiştim zaten.. Şu anda da 235 45 R17 97W Good Year Eagle F1 Assymmetric 2 kullanıyorum yine çok memnunum.

http://www.renaultfanclub.com/megan...bu/72407-lastik-secimi-hakkinda-yardim-4.html

Michelin'e göre tek dezavantajı sadece şehir içinde soğuk havalarda fren performansı geç iyileşiyor sanırım geç ısınıyor olması sebebi ile ama uzun yolda ve yüksek süratte harika..
230 km/h olan videoda Performance var üzerinde 205 55 16.. :)

Bu arada görüntü anlamında çamurluk arası daha da açılacağı için biraz çirkin oluyor (Flu'da zaten açık dahada sırıtıyor.) ama önemli değil derseniz fiyat/performans olarak çok iyi lastik.

2012 1,5 priivlige 205 55 17 fabrıka cıkıslı ... gayet ıyı ..

Geri