Flu Silecekleri Kaldırma ...

Güzel Ama Gereksiz Bir Sistem Olduğunu Düşünüyorum qw

Bilgilendirme İçin Teşekkürler :eyv
Rica ederim.
Galiba polisler yasak yere park edince kaldırıyor sileceği onu önlemek için yapmışlardır :D hehe

Gereksiz olurmu hiç Kaan :) Aracın silecekleri kaputun içinde yani o sistemi mutlaka koymaları gerekiyordu zaten.Bu sistemin adı " Servis Modu" olarak geçer bilginiz olsun arkadaşlar :)

Gereksiz olurmu hiç Kaan :) Aracın silecekleri kaputun içinde yani o sistemi mutlaka koymaları gerekiyordu zaten.Bu sistemin adı " Servis Modu" olarak geçer bilginiz olsun arkadaşlar :)

Bence Yani qw

uygulamasını yaptım öğrendiğimizde iyi oldu konuyu açan açıklık getiren herkese tşk..... eller serbest kartlı sistem olanlar hiç birsey yapmadan araç içine girip kolu aşagı indirince direk silecekler hareket edip havaya kalkıyo yanlız buraya park etme diyen polis abilerim silecekleri malesef kaldıramayacak çünkü silecekler iç sisteme bağlı kalkabiliyo tüm flularda durum böyle

dizayn olarak kol kaputun altında kalıyor, yukarı almadan kaldırılamıyor yoksa kaputa değiyor. kısaca bu sistemin olması mecbur:)

dizayn olarak kol kaputun altında kalıyor, yukarı almadan kaldırılamıyor yoksa kaputa değiyor. kısaca bu sistemin olması mecbur:)

Hmm. Şimdi Anladım Abi Yani Silecekler Dışarıdan El İle Kaldırılamıyor Kaputa Değiyor ? Trafik Polisleri Kaldıramaz Ne Güzel İşte :p

Hmm. Şimdi Anladım Abi Yani Silecekler Dışarıdan El İle Kaldırılamıyor Kaputa Değiyor ? Trafik Polisleri Kaldıramaz Ne Güzel İşte :p
yalnız flu sahipleri polisler bunu bilmeyip illa kaldıracam diye zorlarlarsa başınıza iş açılmasın :) burdaki bi abinin fluence sinin katlanır aynasını muhterem bir insan bilmediği için açmaya zorlamıs ayna iptal serviste yaptırdı :D ama sistem güzelmiş :eyv

Faydalı olduysak ne mutlu bize.

Gereksiz diyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Silecekleri değiştirmek gerektiği zaman ne yapacaklar arkadaşlar merak ediyorum... :)

kış sert geçen yerlerde silecekler yapışmasın diye kaldırıp bırakmak gerkiyor yani bu sistem olmazsa olmazlardan.

Geri