** Flu EXTREME Edition **

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tatang54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hazir cikmisken parcalarin arka kismini fotoraflayabilirsen tirnaklari gorebiliriz faydali olur kardesim

br48y.jpg

br4du.jpg

dctgr.jpg

dcthu.jpg

bir kat falan daha vurduktan sonra belki vernik atıp istediğim parlaklığa ulaşabilirim :) yukarıdaki gri olan folyo kaplamam sağdaki kötüydü söküp tekrar yaptım bayağı kaldı sonra parlak siyah folyo çekeyim dedim oda süper oldu yine kaşıntı geldi şimdiki sonuç ise bu :)

farlardakı folyolar olmasa cok daha güzel olur gibi araç bence , oldum olası çok itici gelir o far üstü kaşlar :) gerisi çok güzel maşallah , Allah kaza bela göstermesin

dd158.jpg

süper kıvama girmeye başladı bile sabırsızlanıyorum dört dörtlük olduktan sonra araç üzerinde duruşuna :)

Allah kaza bela vermesin uygulamaların devamını bekliyor ve takip ediyoruz;)

Emeğine sağlık kardeşim güzel uygulamalar maşallah :eyv Takıldıktan sonra da ayrı bir konuda yapım aşamasıyla birlikte bol fotolu bir konu açarsan çok iyi olur :eyv

gri ve siyah folyolardan sonra boyama işlemim :) sıkılırsam değiştiririm ama fotolarda biraz kötü duruyor renkler uyumsuz gibi bide gözlerinizle görün :))

dgb4l.jpg

dgb4z.jpg

dgb5l.jpg

dgb5t.jpg

buda anti bonusum :(

dgb6x.jpg

Anti bonus kötü olmuş kardeşim,geçmiş olsun :( Renkler çok uyumsuz olmuş yalnız çıtayıda kapla biraz daha örter bence...

Geri