Flashım ben ve dertli bir gün:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bujinin 3 tırnaklısı vardı bizde Kerem abi, Doğanımıza takmıştık kadranı çok rahat deviriyorduk :)

valla ben bu haldede kadranı deviriyorumdahehehakkaten bak bir ara takmıştım bu çift tırnak vs olayına 2-3 usta orjinali neyse o gereği yok dedilerdi öyle kalmıştı sonra:confused:tam olarak ateşlemeyimi güçlendiriyor yada hızlandırıyor:confused: nedirki?Biraz teknik bilgi verirseniz yapalım bizde birşeyler?ama lazerli bir tip buji vardı ona takmıştım bir arada deneyen bir arkadaşım pistonu eline alınca vazgeçtim hemenhehe

Daha fazla yerden ateşleme gerçekleşiyor çok tırnaklı bujide, çiğ atılan yakıt miktarı azalıyor performans artıyor haliyle :)

Daha fazla yerden ateşleme gerçekleşiyor çok tırnaklı bujide, çiğ atılan yakıt miktarı azalıyor performans artıyor haliyle :)

buji değiştirme zamanım geliyor birde öyle deneyelim bakalım:)

Abi flasha 4 adet bujiyi hor görme :)

Flashın bujileri ve buji kabloları yenileniş bir biçimdfe görmek istiyoruz :)

Motor ustanada şunuda söyle :
Bujiler yenilendikten sonra yakıt ateşleme sisteminde bir sıkıntı var mı diyerekten .
Buji bağlantı noktalarında sağırlık varsa iyi bir avans ayarı sübab ayarı yapılsın :)

Ondan sonra Flash'ı tutabilene aşk olsun :cool:

Abi flasha 4 adet bujiyi hor görme :)

Flashın bujileri ve buji kabloları yenileniş bir biçimdfe görmek istiyoruz :)

Motor ustanada şunuda söyle :
Bujiler yenilendikten sonra yakıt ateşleme sisteminde bir sıkıntı var mı diyerekten .
Buji bağlantı noktalarında sağırlık varsa iyi bir avans ayarı sübab ayarı yapılsın :)

Ondan sonra Flash'ı tutabilene aşk olsun :cool:

bi saniye bi saniyeheheflasha hiçbirşeyin çok görüldüğü yok:eyvbuji kablolarım zaten yeni:eyvFlash'ı ise(maşallah)zaten tutabilen yokkihehelpg'de bile neredeyse ibreyi yaslama gücüne sahip kendileri:halayha benzine alınca nemi oluyor asfaltı kazıyor:halayhele baskı balata değiştikten sonra ufff:eyvben burada tırnak olayına takıldım sadece birde iyi dedin bak avans ve sübab daha hiç ayarlanmadı onuda halledelim bi ara:eyv

konu hortlamış aylar sonra :) geçmiş olsun diyelim tekrardan :eyv

bi saniye bi saniyeheheflasha hiçbirşeyin çok görüldüğü yok:eyvbuji kablolarım zaten yeni:eyvFlash'ı ise(maşallah)zaten tutabilen yokkihehelpg'de bile neredeyse ibreyi yaslama gücüne sahip kendileri:halayha benzine alınca nemi oluyor asfaltı kazıyor:halayhele baskı balata değiştikten sonra ufff:eyvben burada tırnak olayına takıldım sadece birde iyi dedin bak avans ve sübab daha hiç ayarlanmadı onuda halledelim bi ara:eyv
O Tırnak olayı ve Lazer buji olayına takıldım kaldım varmıdır ki bizim arabalarında çok tırnak buji olanı ?

Geri