hayırlı olsn abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla çok makbule geçerbu arada kusura bakmayın öyle tozlu topraklı yollara giremem ben artık flashımla onu otoparkta beslemeye karar verdim benheheyaa yıkamacının lafı acayip zoruma gitti ama abi 92'den beri yıkamaya girmedimi bu demesinmiheheheheheheyerin dibine girdim
Flaş flaş flaş... son dakika haberi meteorolojiden alınan bilgiye göre;sol şeritte 92 flash yönünden gelen Ankara rüzgarının Antalyada eseceği ve etkili olacağı bildirildi. Yetkililerin gerekli önlemleri alması önemle duyrulur. :byby
Keyifli sürüşler kazasız belasız cezasız...
Hayırlı olsun abi, Eski dost yenilenince daha da bir heycan veriyordur eminim
2 tane atiker bayii buldum biri biz parasını versende yapamayız dedi,diğeride yeni sanayide atikere gitmen lazım deyince siz bostan atikerimisiniz kardeşim mail attık merkeze illa şikayetmi edelim yani vs vs vs dedimartık adam maili ne sandıysaheheproje+fatura+yeni revizyonlarıyla beraber 120 tlye yapmaya razı olduyaşasın kötülük bu sanayi yüzünden yalan söylemeye başladım yawhehecamcıda yok ben yapamam dedi bende hanım hastanede bende arka camsız giderim naapıyım dedim üzgün üzgünhehe5 dkda olmaz denen işi yaptı herif bide geçmiş olsun deyip 5tl para aldı sadececehennemde cayır cayır yanacam ben ya
Hadi hayırlı olsun bakımların...
Resim çekecektin ne oldu?