FK - Apex - Eibach.. Resimli karsılastıralım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniquel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fk candır.Zıpzıp zıplatır yanlız haberin olsun.Hele ince yanakla falan aman aman :D Ama güzel düşürür :)

bulabilirsen apex 150-4051 al. yere en fazla basan yaydır clio b de.

artik cok gec almanyada FK 60/40 siparisini vermis bulunmaktayim :)

ne kadar sürede gelecek acaba şu bekleme olmasa bende ısmarlayacağım ama ?????

1 ay bekleyince aldığım ürünü unutuyorum...
birde büyük parçalarda gümrükte sıkıntı olabiliyor...
daha önce takıldığı için korkuyorum..

1 ay bekleyince aldığım ürünü unutuyorum...
birde büyük parçalarda gümrükte sıkıntı olabiliyor...
daha önce takıldığı için korkuyorum..

benim su an icin aciliyetim olmadigi icin rahatim zaman acisindan, onun icin boyle bi tercih yaptim. hem cliology, hem army ile konustum bu konuyu. cliology nin tavsiyesi apex, fakat 300 350 lira civarinda piyasa da sanirim ve fk lar isimi gormezse apex e donucem. ote yandan da army fk6-4 lerden tatmin olacagimi soyledi.
kargo dahil olmak uzere 75euro yu gecmeyen kargolar gumruge takilmiyor. fk lar bana 48euro ya geldi. o da 120 lira, oldukca kulfetsiz bence.. al dene baktin olmadi 100 liraya 3 gun icinde satilacagini dusunuyorum:)

1 ay sürüyormu ya... baya uzunmus.. ben en fazla 5-7 günde getirtebiliyorum almanyadan :) e tabi sanırım bunun sebebi fiyat 250 civarına cıkıyor. birde sanırım clio b 60/40 yay suanda fk da yok almanyada.. ama temin ederler siparişi aldılar ise. inşallah 1 aydan fazla sürmez.. hayırlı olsun.

1 ay sürüyormu ya... baya uzunmus.. ben en fazla 5-7 günde getirtebiliyorum almanyadan :) e tabi sanırım bunun sebebi fiyat 250 civarına cıkıyor. birde sanırım clio b 60/40 yay suanda fk da yok almanyada.. ama temin ederler siparişi aldılar ise. inşallah 1 aydan fazla sürmez.. hayırlı olsun.

siparisi verirken stokta var gozukuyordu ama bilemem tabi

Geri