fiyat nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutguzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inanın aynı soruyu isim vermiyorum 3 tane renault forum sitesine sordum 3 gün cevap alamadım ama bu sitede 2 dk sonra cevap geldi.bundan sonra başka forum sitesine bakmayacağım.verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
bende aynı nedenden dolayı uyeyim RFCYE askımız oyle basladı

Araç almadan önce sorulur benim bildiğim alınmış alınmıştır fiyatını bilmiyorum. Hayırlı olsun.

foruma yeni üye oldum zaten önceden üye olmuş ve forumun bu kadar aktif olduğunu bilseydim kesinlikle sizlere danışmadan fikir almadan araç almazdım

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

inanın aynı soruyu isim vermiyorum 3 tane renault forum sitesine sordum 3 gün cevap alamadım ama bu sitede 2 dk sonra cevap geldi.bundan sonra başka forum sitesine bakmayacağım.verilecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
RFC farkı.:eyvHayırlı olsun aracınız kazasız belasız.

Megane II lerin yan sanayi kaliteli yedek parça piyasası oldukça gelişmiş durumda. Fiyatlar oldukça uygun. Aracın ağır kazası ve çok fazla hırpalanmamış olmaması yeterlidir bence. İkinci el alınan bir renault aracın debriyaj yada ön düzen gibi parçalarının kısa süre sonra değişim istemesi durumunda bile çok üzlmezsiniz.

Dha ucuzada alınabilirde ama bakımları yeni yapılmıs herhalde fiyat kararında.Hayırlı olsun

kazasız belasız kullan :eyv

Geri