Filtre degisimi sonrasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Canevk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar konuyla pek alakası yok amam bende megane II 1.6 16v benzin/lpg ortalama tüpte 1 km de şehir içi 0,28 şehir dışı 0,22 kuruş yakmakta normal mi bana çok yakıyor gibi geliyor....

arkadaşlar konuyla pek alakası yok amam bende megane II 1.6 16v benzin/lpg ortalama tüpte 1 km de şehir içi 0,28 şehir dışı 0,22 kuruş yakmakta normal mi bana çok yakıyor gibi geliyor....

bence kış ayı ve kar lastiğide varsa özellikle normal sayılır.

bence kış ayı ve kar lastiğide varsa özellikle normal sayılır.
kar lastiğide var ama benim arkadaşda 95 model doğan var onun araç şehir içi 1 km de 0,20 kuruş yakıyor....
bundan dolayı aracımda mı problem var diye düşünmeye başladımm...

kar lastiğide var ama benim arkadaşda 95 model doğan var onun araç şehir içi 1 km de 0,20 kuruş yakıyor....
bundan dolayı aracımda mı problem var diye düşünmeye başladımm...

lpg ölçümleri o kadar hassas olamıyor ve yanıltıyor. aynı pompadan ve fulleyerek ölçmek lazım ve uzun km de daha sağlıklı oluyor. farklı pompalarla ölçülen yakıt pompadaki basınç farkından ve şamandıra payından dolayı yanıltıyor. yinede yakıt fazla ise buji buji kabloları ve hava filetreleri yenilenebilir.

lpg ölçümleri o kadar hassas olamıyor ve yanıltıyor. aynı pompadan ve fulleyerek ölçmek lazım ve uzun km de daha sağlıklı oluyor. farklı pompalarla ölçülen yakıt pompadaki basınç farkından ve şamandıra payından dolayı yanıltıyor. yinede yakıt fazla ise buji buji kabloları ve hava filetreleri yenilenebilir.
hava filtrem yeni buji kablolarına baktırayım gerekirse değişim yapayım..
teşekkür ederim

Gecen gun butun filtreler yag degisti aracin yakiti bi anda artti acaba bu normal mi yada gecici bir durummudur arkadaslar

Sent from my iPhone using Tapatalk

mazottan, kısa mesafe dur kalklı kullanımı hariç tutarsak

ilk yağ değişimi mi? cevap evet ise: fabrika çıkışı ilk yağdaki katkılar daha farklı buda yakıtı olumlu etkiliyor düşüncesindeyim...:soru

ek olarak (başıma geldi) servis fıçıdan yağ koyduğu zaman ses ve yakıtı artmıştı. sonraki bakımda bidondan yağ kullandık ses ve yakıt azaldı

Aracim 1.5dci 90 bg ilk yag degisimi diildir arac 60 binde ama sesi artti ve yakit artti mobil yag kullandim cok trafige girmedim ama normalde uzun yol kullaniyorum suan 6.5 yakit hic boyle olmazdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri