Fikirlenize ihtiyacım var

Böyle durumlarda hesap kesim tarihinden önce bankanın 444 lü numarasını arayıp, yanlışlık sonucu peşin işaretlendiğini, varsa taksite çevirme işleminden faydalanmak istediğini söyleyebilirsin. Bazı bankalar yardımcı olabiliyorlar.

Kardeş ilk benden gelsin: Bilgisayarın hayırlı olsun. Güle güle kullan...:D:D

Teşekkürler . Aslında ekstre gelmeden önce güle güle kullanıyordum :D
Şimdi peşin 1400 TL ödeyince içimize oturdu :D Allah'tan para da sıkıntı yok şükür :D

Ekstre üzerinden silindir gibi geçmiş desene...:D
Her işte bir hayır vardır. Sağlık olsun...:eyv

Ekstre üzerinden silindir gibi geçmiş desene...:D
Her işte bir hayır vardır. Sağlık olsun...:eyv

Aynen Abi ekstremiz ekstre olalı böyle hesap görmedi :D :D

Hata yapmışız . Neyse babam öderim sıkıntı olmaz dedi...

geçmiş olsun. Bundan sonra daha dikkatli ol ve şanslısın ki baban çok anlayışlı :) aslında hala şansınız var taksit için. Çoğu banka ufak vade farkıyla peşin alışverişleri taksite bölüyor

Son düzenleme:
geçmiş olsun. Bundan sonra daha dikkatli ol ve şanslısın ki baban çok anlayışlı :) aslında hala şansınız var taksit için. Çoğu banka ufak vade farkıyla peşin alışverişleri taksite bölüyor

Bir daha başkasıyla iş yaparsam . Babam ilk kızdı ama ne yapsın..
Neyse ki hesaplarını kontrol etti sıkıntı yok :)

Hadi Hayirli Olsun Kardesim Sunun Ozelliklerini Vs Bana Da Yaz Da Kafayi Yemeden Bende Alayim
Foruma Cepten Takiliyorum Hic Tad Vermiyor Laptop Gibisi Yok En Kral Cep De Olsa Tablet De Olsa Hikaye Link Ver Birde Kardesim Sana Zahmet

Abi benim laptop hepsiburada.com da tükendi . Zaten ben alırken 6 ürün kalmıştı .

Marka : Samsung Mode : NP300E5C-S06TR
İşlemci : intel i5 3210M
RAM : 6 GB 1600mhz DDR3
HDD : 500 GB
GPU :Nvidia GT620M 1GB DDR3 ve Nvidia Optimus Teknolojisi

Çok memnunum . Sessiz çalışır , performansı süper ve hiç bir oyunda donma ve ısınma sorunum yok . 1380 TL ye almıştım .
Linki :
Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji

teknosa bazen çok iyi fiyatlı ürünler sunuyor.. bende yaklasık 1 bucuk sene once piyasa değeri 2100 tl olan laptobu 1680 tl ye almıştım..
özelliklerine gelirsek.

intel i-5 480M işlemci
2 gb ATI ekran kartı
640 gb hardisk
6 gb ram

takip etmeli yakaladın mı kaçırmamalı :)

Geri