Fikirlenize ihtiyacım var

Kadir Salim

T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Hepsi Burada.com denen alış veriş sitesinden laptop almıştım .

12 Taksitle 1400 TL ye aldığım laptopun parası Bugün Tek çekim 1400 TL olarak hesaptan kesilmiş .

Tek alış verişte 1400 TL çok fazla . Sizce ne yapmam lazım ?
12 taksit yapmaları lazımdı yapmamışlar .

" 28 Ağustos da aldım . "

Son düzenleme:
Kadir sen ödemeyi online yapmadınmı?Karttan öderken taksit seçeneğini senin işaretlemen gerekliydi?

İşaretlemiştik zaten Kerem Abi .

siteyle görüş, kartın bağlı olduğu bankaya iptal çekerim de, taksitli çekım mailordra çevirsinler... olmadı iptal edersin kartçekımı ve laptop alımı... :cool:

hesaptan zaten 1400 lira kesilir ama size aylık ödemesi 12 taksit şeklinde yansır. bende cok alısveris yaptım ordan hiç bi sorunla karsılasmadım. acaba taksit secenegni dogru yaptıgınzdan eminmisiniz :soru siteyle görüşürsen en kötü siparişi iptal edip, para hesaba gecnce tekrar sipariş verebilirsin

Abi biz daha bankaya ödemedik .

Ama onlar parasını bankadan tahsil etmiştir parayı . Şimdi çevirilebilir mi acaba başına gelen oldu mu ?

hesaptan zaten 1400 lira kesilir ama size aylık ödemesi 12 taksit şeklinde yansır. bende cok alısveris yaptım ordan hiç bi sorunla karsılasmadım. acaba taksit secenegni dogru yaptıgınzdan eminmisiniz :soru siteyle görüşürsen en kötü siparişi iptal edip, para hesaba gecnce tekrar sipariş verebilirsin

Ekstre de 1400 olarak görünüyor. Sipariş çoktan geldi..28 ağustos da almıştım .

Abi biz daha bankaya ödemedik .

Ama onlar parasını bankadan tahsil etmiştir parayı . Şimdi çevirilebilir mi acaba başına gelen oldu mu ?

​?Arkadaşların dediği gibi 1400 tl hesabından direk düşer ama taksit olarak ekstrene yansır.Aksi bir durum var ise ara onları durumu izah et ama sen seçeneği işaretlemişsen benim dediğim gibidir.En kötü ihtimal iptal edersin birde bankayı arayıp taksitlere böldürebilirsin vs vs yani hertürlü çözülür.

Umarız çözülür .Zaten hiç kullanmadığım bir yöntemdi .
Bir daha da kullanacağımı sanmıyorum .
Tek başımada alış veriş etmedim . Bu işi sürekli yapan babamın bir arkadaşı ile yaptık alış verişimizi .
İşaretledikte 12 taksiti . Eminiz .

siteyle görüşünce halolur bence ama en kötü ihtimalle ürünü geri gönderir paranıda geri alabilirsin.

Geri