Fiber polyester kabin , pandizot yapımı ( Resimli )

O mor ilaci aldigim adam kendinden koyuyor butun siseye oyle veriyor yaninda dondurucu ile . Sisenin yarisi icin dondurucunun ilk ceyrek kismi gerekiyor . Beb 2 su bardagi ilac yapip yaptigim alana gore 4 5 damla koyuyorum . Hemen bitirecegim alan ise cabuk donmasi icin fazla katiyorum

Samsung Galaxy NOTE III Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi.
Peki ne kadar polyester için ne kadar mor ilaç koydu. Mesela siz 1 litre polyester almışsınız içine ne kadar mor ilaç koydular.

Hocam elinize sağlık.Belli bayağı emek harcamışsınız.

Peki ne kadar polyester için ne kadar mor ilaç koydu. Mesela siz 1 litre polyester almışsınız içine ne kadar mor ilaç koydular.
Şöyle söyliyim elindeki o mor ilaç zaten bi kutuda ucu huni gibi . Ben aldığım zaman kapağını açıyor biraz damlatıyor şişeyi ters çeviriyor bir iki sonra geri veriyor . 2 çay kaşığından fazla değil yani renklendirme amaçlı gibi ama o mor ilacın donmasıyla alakası yok önemli olan o şeffaf dondurucu ayarı kaçırdın mı 5 dakika sonra puding gibi oluyor sürülmüyor o yüzden plastik bardak yada şişe dibinde azar azar denemek lazım kvıamı ayarlayana kadar derim :)
Hocam elinize sağlık.Belli bayağı emek harcamışsınız.
Teşekkür ederim çok sağol kardeşim :)

Valla emeğe saygıyla eğilirim diyorum başka birşey diyemiyorum ...

Büyük emek ve ustalık, ellerine sağlık kardeşim.

Yine herzamanki gibi mucit kardeşim harika iş çıkarmış :)

Büyük emek ve ustalık, ellerine sağlık kardeşim.
Hakkı abi çok teşekkür ederim çok sağol , bu ilk fiber polyestere deneme çalışmamdı hayatımda ilk kez yaptım , tabi macun işini felanda öyle çok iyi bilmem ama küçüklükten hep heves vardır bende böyle şeylere girişimci olmak iyidir :)
Yine herzamanki gibi mucit kardeşim harika iş çıkarmış :)
Çok sağol Murat abi çok teşekkür ederim düşüncen için :)

Pug 206 m varken pandizot yapmıstım. Ilk deneyımımdı ama sahane bırsey cıkarmıstım.
Ama akıllara zarar rezil birşey yapımı :)
Kesınlıkle tavsıye etmıyorum :D

Eline emeğine sağlık 10 numara olmuş :eyv

Geri