Fazla yağ konması

miktar ister fazla ister az olsun her ölçmede aynı seviye çıkar (hadi diyelim artı eksi 1-2 mm fark olsun oda göz yanılması) sizin ölçümde 5 cm fark aralığı fazla. 3 ihtimal arasında kaldım

1- ölçüm tekniğiniz (çubuğu tam temizlediğinizden emin olun)

2- normal seviyenin 10 cm üstü olabilmesi için yanlışlıkla 2 kez yağ dolumu filan yapılması gerekir. öyleyse risk fazla

3- yağ çubuğunda hatalı üretim

Açıklayıcı kaydadeger cevabiniz için tesekkur ederim. Çubuğu epey temizleyerek bir kac deneme yaptim. Ikinci olasılığı dusundum ancak yag cok yeni ve temiz duruyor. Üçüncu için clio 0.9 u olan bir arkadaş foto paylasabilirse sevinirim

Açıklayıcı kaydadeger cevabiniz için tesekkur ederim. Çubuğu epey temizleyerek bir kac deneme yaptim. Ikinci olasılığı dusundum ancak yag cok yeni ve temiz duruyor. Üçüncu için clio 0.9 u olan bir arkadaş foto paylasabilirse sevinirim

bugun autoking e teslim ettim nasipse yarın alacağım aracı eğer hala paylaşılmamışsa ben örnek bir foto çekip koyarım.:eyv

Buyur hocam benim araçta bu şekilde.

7M7GXN.webp

Buyur hocam benim araçta bu şekilde.

7M7GXN.webp

ben benimki koyu sanırdım ama seninki zift gibi olmuş :D

ekleme;

şu soldaki 2 boru nedir bilen varmı?

birde bazı yalıtım malzemelerinde kalkmalar başlamış. şu en sağdaki geniş siyah borunun çevresine sarılmış metalimsi kaplamanın yapışkan özelliği gitmiş açma yapmış. bir kaç yerde daha var böyle açılan yer. buralara bir çözüm varmıdır serviste yapıştırırlar mı geri? yoksa hiç uğraşmayalım mı zaten eskiyecek öyle yada böyle.

Eyvallah peki min çizginin altinda kac cm. Min maks arasi yaklaşık kac cm dir?

Normal zift gibi olması ocak 4 de bakimi vardi hala goturmediim :)

Fotoyu büyüterek baktim 5 er cm gibi. Benimki de ayni boyle. Bu arada hiç yağ yakmamis sizin araç seviye tam yerinde.

Tabi başlangıçta ne kadar doldurululdu onu bilmek lazim :)

Bu benimki artik son nokta :) p.tesi günü yeni yağ koyacagim o zaman yenisininde fotosunu atarim :loll

Bu benimki artik son nokta :) p.tesi günü yeni yağ koyacagim o zaman yenisininde fotosunu atarim :loll

yaşadığım olaydan sonra, yerinizde olsam servisten çıkmadan önce yağ çubuğunu çeker kontrol ederdim. " o kadar da mal değiliz, düzgün koyduk" derlerse bu konuyu gösterirsiniz. ben de fotoyu yükleyeceğim yarın gündüz çekip

Geri