Ben babama aldım s3 faturasızdı sıkıntı yok hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış biliyorsunuz. Fatura imei değiştirmek için bir şey ifade etmez. Sonuçta fatura hangi ürün içinse sadece o ürünü kapsar. Yani bir fatura ile imei öyle her istediğiniz telefona aktaramazsınız. Özellikle iPhone'a entegre edilmiş bir imei numarasını hiç bir telefona aktaramazsınız. Fatura tabi ki güvencedir lakin garantisi, üretimi bitmiş bir cihaz için pekte gerekli bir şey değil bana göre tabi ki de bazı kişilerin fatura prensibi olabilir buna bir şey diyemem...
Faturayla imei kaydettirebilir anlamında demedim.. İmei numarası fatura da yazıyor.. Faturayı bulduğu zaman o imei yi kullanabilir anlamında dedim..
İmei numarasını bildiğinden yarın birgün bir telefon getirdiğinde bende şu imei numarası var bunu klonlayabilir misiniz diye bir telefoncuya giderse diye diyorum.. Sonuçta iphone lere klonlama yapılamıyor ama samsung vs telefonlara klonlama yapılabiliyor..
Anlatmak istediğim noktayı hala anlayamadınız. iPhone'a entegre edilmiş imei hiç bir şekilde ne başka bir telefona ne de başka bir iPhone'a entegre edilemez.