28 May 2013 #11 *Renault9 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2010 Mesajlar 8,212 Tepkime puanı 227 Puanları 63 Yaş 35 Müthiş.
28 May 2013 #12 kubılay Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 312 Puanları 0 Yaş 39 aaa Yukarıda paylaşılan aracın aynısı ne kadar özenli saklanmış öyle helal olsun çook temiz gerçekten birde bu tip farı ilk defa bu konu içinde gördüm Paylaşım için teşekkürler Ömer abi ömer61' Alıntı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-doktordan-nostalji-isteyenlere-cok-temiz-tamamen-orjinal-r12tl-117513058/detay# buda yerlisi ,ilgilenenlere duyrulur Genişletmek için tıkla ...
aaa Yukarıda paylaşılan aracın aynısı ne kadar özenli saklanmış öyle helal olsun çook temiz gerçekten birde bu tip farı ilk defa bu konu içinde gördüm Paylaşım için teşekkürler Ömer abi ömer61' Alıntı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-doktordan-nostalji-isteyenlere-cok-temiz-tamamen-orjinal-r12tl-117513058/detay# buda yerlisi ,ilgilenenlere duyrulur Genişletmek için tıkla ...
28 May 2013 #13 ömer61 Ömer PANCAR, T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 May 2012 Mesajlar 378 Tepkime puanı 19 Puanları 0 Yaş 42 KuBiiLaY' Alıntı: aaa Yukarıda paylaşılan aracın aynısı ne kadar özenli saklanmış öyle helal olsun çook temiz gerçekten birde bu tip farı ilk defa bu konu içinde gördüm Paylaşım için teşekkürler Ömer abi Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim.. iç kısımdaki küçük farlar sis farı diye biliyorum fakat bu tip panjuru bulmak imkansız olur herhalde
KuBiiLaY' Alıntı: aaa Yukarıda paylaşılan aracın aynısı ne kadar özenli saklanmış öyle helal olsun çook temiz gerçekten birde bu tip farı ilk defa bu konu içinde gördüm Paylaşım için teşekkürler Ömer abi Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim.. iç kısımdaki küçük farlar sis farı diye biliyorum fakat bu tip panjuru bulmak imkansız olur herhalde
29 May 2013 #14 memo_16 Bilgi Girilmemiş aaaa bu arada ilk resimde 12nin yanında benim sevdiklerimden var