Far sökme hakkında yardımınız lazım abilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recopi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abilerim bugun nihayet farı çıkardım.Bayağı bir kaba kuvvet istedi sıkışmış galiba.Ama hayalim suya düştü.Sağ tarafta sis farı yerinde duy yokmuş.Sadece plastik var maalesef.Ekstradan kablo çekmek lazım.:berbat

Söylemiştim.

Çıkarmışken yaptıraydın bari :)

Aynem o kdr ugrastin bari serut led falan yapsaydin diger sisren direck baglantili

Samsung Edge ile gonderildi

bağlantı yapması zor değil zaten. sıkıntı olan kısmı orayı açtırıp duy yerleştirmek. megane II de sağ sis yeri açık, duy var hatta ampul bile vardı sadece kablo çektim. sigortayı bile değiştirmeye gerek kalmadı.

Abicim sonuna kadar haklısın ama merak işte bi umutla açtım ama boş,neyse o kadarda önemli bişey değil :)

:) bencede boşver orjinal kalsın.

bağlantı yapması zor değil zaten. sıkıntı olan kısmı orayı açtırıp duy yerleştirmek. megane II de sağ sis yeri açık, duy var hatta ampul bile vardı sadece kablo çektim. sigortayı bile değiştirmeye gerek kalmadı.

Megane 2 dede aynen dediğiniz gibi hatta ben dışarıdan bakıp ampülü görmüştüm. Patlamış sandım söktüm birde baktım tesisat yok :)

* Eğer tesisat çekip 2 sinide yakarsanız yağmurlu yada sisli havalarda FREN olarak algılanabilir. Arkadan gelenin sizin frene bastığınızı anlaması için tek yanar kurcalamayın bence sis farlarınızı.

Geri