14 Şub 2011 #11 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 16-UğUR-55' Alıntı: Yiğit sen bi el at Genişletmek için tıkla ... öğle yapıcam abi
14 Şub 2011 Konuyu Başlatan #12 erar Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Şub 2011 Mesajlar 97 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Selam, Ataevler tarafında oturuyorum Yiğit.Sorun değil yer konusu.Gel dersen atlar gelirimVesile ile tanışmışda oluruz. Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Şub 2011
Selam, Ataevler tarafında oturuyorum Yiğit.Sorun değil yer konusu.Gel dersen atlar gelirimVesile ile tanışmışda oluruz.
14 Şub 2011 #13 bekolito Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2010 Mesajlar 1,475 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ygt' Alıntı: öğle yapıcam abi Genişletmek için tıkla ... yiğit bakarsa o iş olur
14 Şub 2011 #14 ygt Yiğit GÜLER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,439 Tepkime puanı 1 Puanları 0 ERCMAR' Alıntı: Selam, Ataevler tarafında oturuyorum Yiğit.Sorun değil yer konusu.Gel dersen atlar gelirimVesile ile tanışmışda oluruz. Genişletmek için tıkla ... abi ben çekirge devlethastahanesi yani eski adıyla ssknın otoparkının tam karsısında oturuyorum istediğnin zaman gelebilirsin abim
ERCMAR' Alıntı: Selam, Ataevler tarafında oturuyorum Yiğit.Sorun değil yer konusu.Gel dersen atlar gelirimVesile ile tanışmışda oluruz. Genişletmek için tıkla ... abi ben çekirge devlethastahanesi yani eski adıyla ssknın otoparkının tam karsısında oturuyorum istediğnin zaman gelebilirsin abim