Valla hayırlı olsun üretime başlamışlar demek ki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-1.5 yıldır yanlıs bilmiyorsam fabrika çıkışı tüplü symbol zaten yapıyordu reno bu kasa artık son hali oldu bile 2013 de malum symbol yenileniyor. günaydın onur abiValla hayırlı olsun üretime başlamışlar demek ki..
sana da günaydın biz lpg ye bakmıyoruz ben 2.5 aydır renaultdayım ne fabrika çıkışlı renault gördüm nede arızasına baktık o yüzden şaşırdım1-1.5 yıldır yanlıs bilmiyorsam fabrika çıkışı tüplü symbol zaten yapıyordu reno bu kasa artık son hali oldu bile 2013 de malum symbol yenileniyor. günaydın onur abi
senin canın sagolsun abi sana bi şey olmasın boşver hehesana da günaydın biz lpg ye bakmıyoruz ben 2.5 aydır renaultdayım ne fabrika çıkışlı renault gördüm nede arızasına baktık o yüzden şaşırdım
Ben fabrikanın ürettiği aracı merak edenler olur diye böyle arabayı biraz inceledim
RFC ye de sundum , özellikle bağlantılar alıcı için önemli , dışardan araştıranlar için ayrıntılarıyla anlattım
Ben belirtmediğim için sona ekleyim dedim Abi yoksa senin için değil herkes için yazdım
Sagol Kadir sana Teşekkür etmeyi unutmuşum yazımda Kusurabakma kardeşim.