bu akşam görüşelim ne dersiniz? Cvp evet ise beni arayın. Ben çıkıyorum
bu akşam bizimkiler yemeğe bekliyor yarın veya cuma günü bana uygun olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu akşam görüşelim ne dersiniz? Cvp evet ise beni arayın. Ben çıkıyorum
Eyvallah Uğur, inletmek ne haddimize...Hayırlı olsun abi.İnlet e inlet e gidersin artık yolda
Teşekkürlerotto spec candır güle güle kullanın
Kornaya da video gelir yakındaGuzel Ses Veriyor Kornanin Sesini De Duymak İsterim Kisliklarda Takilmis
Sağol, yasak aşkların sonu hüsranla biterİşte ben bu sesi seviyorum hayırlı olsun abi
ah bide yasak aşk yaşar gibi yaşamasak bu zevki malum cezalar
illest sağol GökhanOnur abi sen hastasın bende sana ve uygulamalara hastayım qw
UGK stok kullanılmaz, yakın zamanda el at...Bendekilerin hepsi stok egzozt,nasıl canım çekti bir bilsen,hayırlı olsun Üstad...
Eyvallah, kışlıkların çok faydasını gördüm.O egzoz tanponu eritmesin abi güzel şık bi aleminyum parça koy önlemini al Çok güzel olmuş güle güle inlet Kışlıklarda acayip dikkati çekti benimde biran önce taktırmam gerek
TeşekkürlerEgzoz canavar olmuş abi. Keyifli sürüşler.
Sağolasın Semih, yakında görüşelimcanlı dinlemek lazım
güle güle kullan abi..
Ses tam benlik oldu, orta+kat zaten yokduGüle güle kullan abi ama ses az gibi.Muhtemelen orta susturucuları söktürmemişsin
Sağol Karaoğlan, şimdilik sessiz ve derinden kaçıyorum. malum kişiler...Süper olmuş Abi güle güle inlet ortalığı
Sağol adaşHayırlı olsun abi güle güle inlet
Sağol kıllı, sanada lazımEmmi hayırlı olsun güle güle kullan
Eyvallah Alperonur emmi güle güle kullan cliom da tıpaladığım günlerim geldi aklıma aynı egsoz almıştım yzm ye de kocaman maşallah
Teşekkürler Burakhayırlı olsun abi güle güle kullan
Buluşalım BuluşalımAynen canlı canlı dinlemek gerek. Hayırlı olsun abi..Bi buluşamadıkki arkadaş dinleyelim şu sesi
İyi seçim oldu, ses makul olduHayırlı olsun otto spec bir başka güzel seçim Onur abi
Yarın bana da uyaryarın akşam 2 saat görüşelim mesai sonrası ? en kötü çekirdek kadro olarak bi toplansak ya..
TeşekkürlerGörüntü ses her şeyiyle on numara olmuş
Güle güle kullanın
Sağol varol...Uygulamalarına hastayım abi buda güzel olmuş tabi ki
Yarin aksam uzeri turbede bulusalim o zaman. İsi biten direkt turbeye gecsin?
Alternatifi olan varsa oda olur..
maşallah canlı canlı dınlemek lazım güle güle kullan abi