- Konuyu Başlatan
gercekten güzelmiş bunu bi araştırım ben ilginize teşekkürler arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla acayip şekilde arıyorum aslında kadosan sanayi sitesinde yapan bir adam var çokta uyguna cıkıyor ama guvenemıyorum yanı ondan dolayı hazır arıyorum ama dedıgın gıbı bende hıc gormedım valla
valla adamın adını bılmıyorum da olabilir ya sanayı ye gırer girmez ilerde solda dukkanıO bahsettigin usta Remzi ise sakin oyle bir hata yapma. Ona degil arabami el arabasi bile goturmem
büyük ihtimal izmit te cantürk coilover ile anlaşma yaptım gibiyim bakalım ilk fırsatta gidecem yanına yardım için teşekkür bu aradaAir süspansiyonda en ünlü isim Bursada Hayrettin usta var yaptırcaksanız ona yaptırmanızı tavsiye ederim çevremde maalesef yaptıran yok fakat herkesin bildiği biridir
hayırlı olsunbüyük ihtimal izmit te cantürk coilover ile anlaşma yaptım gibiyim bakalım ilk fırsatta gidecem yanına yardım için teşekkür bu arada
valla adamın adını bılmıyorum da olabilir ya sanayı ye gırer girmez ilerde solda dukkanı
a.s. eyvallah demekki kadosanda aynı adamdan bahsedıyoruzYan kapidan yani des tarafindan girince aynen tarif ettigin gibi. Onun beceremedigini İzmit te Murat ista adam etti.
Murat abi isini her turlu halleder. Bendende selam soylersin
a.s. eyvallah demekki kadosanda aynı adamdan bahsedıyoruz
eyvallah eren abı sıkıntı yokZamaninda benim f7r a yapti ve kutur kutur vuuyordu. adam sesi duyuyor aciyor kapatiyor gene ayni gene ayni. adama mil uzun dibe vuruyor yaylar yumusak kaciyor vs anlatiyorum yok anlamiyor.
Sonuc bir pazar gunu murat abi ile mangal yaktik. bir yandan mangal bir yandan benim arabanin isleri hallettik. Yaylar degisti miller kisaldi. milin dibe vurmaktan parcaladigi kisimlari degistirdik zimba gibi oldu. 3 kurus benzin yakarsin ama yaktigina deger.