30 Eyl 2012 #1 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,892 Tepkime puanı 1,845 Puanları 113 Yaş 56 Sen bu aracı alırsan yanında bu bayanda gelecekmiş haberin olsun... Not:Video daha önce verilmiş olabilir...
Sen bu aracı alırsan yanında bu bayanda gelecekmiş haberin olsun... Not:Video daha önce verilmiş olabilir...
30 Eyl 2012 #2 EVREN TOPCU Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2010 Mesajlar 301 Tepkime puanı 72 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Sen bu aracı alırsan yanında bu bayanda gelecekmiş haberin olsun... Not:Video daha önce verilmiş olabilir... Genişletmek için tıkla ... abi ozaman biz hergun kavga ederiz bu kızla kadının cok bilenide iyi olmuyor baksana heryerini kurcaladı arabanın
*USTA' Alıntı: Sen bu aracı alırsan yanında bu bayanda gelecekmiş haberin olsun... Not:Video daha önce verilmiş olabilir... Genişletmek için tıkla ... abi ozaman biz hergun kavga ederiz bu kızla kadının cok bilenide iyi olmuyor baksana heryerini kurcaladı arabanın
30 Eyl 2012 #3 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 EVREN TOPCU' Alıntı: abi ozaman biz hergun kavga ederiz bu kızla kadının cok bilenide iyi olmuyor baksana heryerini kurcaladı arabanın Genişletmek için tıkla ... Evren hocam, ne güzel arabadan da anlıyor. Sen yokken gözün arkada kalmaz gül gibi bakar RS e.....
EVREN TOPCU' Alıntı: abi ozaman biz hergun kavga ederiz bu kızla kadının cok bilenide iyi olmuyor baksana heryerini kurcaladı arabanın Genişletmek için tıkla ... Evren hocam, ne güzel arabadan da anlıyor. Sen yokken gözün arkada kalmaz gül gibi bakar RS e.....
1 Eki 2012 #4 AYTEKİN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 408 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Evren abi sen al sonra ben senden alırım benim arabada kurcuklucak çok şey yok hehe hehe hehe
1 Eki 2012 #5 karpuz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Ocak 2011 Mesajlar 429 Tepkime puanı 1 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Sen bu aracı alırsan yanında bu bayanda gelecekmiş haberin olsun... Not:Video daha önce verilmiş olabilir... Genişletmek için tıkla ... Öyleyse eğer ben aldım; desem nasıl olurdu? Olmazdı tabi Hatun işte akşama silerim görmez
*USTA' Alıntı: Sen bu aracı alırsan yanında bu bayanda gelecekmiş haberin olsun... Not:Video daha önce verilmiş olabilir... Genişletmek için tıkla ... Öyleyse eğer ben aldım; desem nasıl olurdu? Olmazdı tabi Hatun işte akşama silerim görmez