Evr stop kaplama ile ilgili

Ve buldummmm. Siz sadece aynısını stoplara yapacaksınız stoplar önlere göre daha az kıvrımlı olduğundan daha kolay olur. Umarım faydalı olabilmişimdir:)

videolar ve bilgiler için teşekkür ederiz. bilgiler yol gösterici oldu:eyv

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.evet ilk defa yapacağim.spreyi almak folyoyu almak neredeyse modifiyeciye yaptirmakla ayni fiyata gelecek.büyük ihtimalle bu şekilde yaptiracağim .yaptirirsam resimleri yüklerim.

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.evet ilk defa yapacağim.spreyi almak folyoyu almak neredeyse modifiyeciye yaptirmakla ayni fiyata gelecek.büyük ihtimalle bu şekilde yaptiracağim .yaptirirsam resimleri yüklerim.

videolar ve bilgiler için teşekkür ederiz. bilgiler yol gösterici oldu:eyv

Rica ederim. Bilgi sahibi olduğum konuda her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Yararlı olduysa ne mutlu bana :)

evr deki gibi stobun beyaz kısmının ortasındaki mat bölge içinse bunlara gerek yok. Folyoyu üstten yapıştırın. Mat kısımın olduğu yer iyi yapışsın yeter, dış kısmı sökülecek zaten. Sonra transparan özelliği olduğu için mat bölgenin sınırlarını takip ederek maket bıçağıyla yavaşça kesin folyoyu. sonra dışında kalanları sökün.

evr deki gibi stobun beyaz kısmının ortasındaki mat bölge içinse bunlara gerek yok. Folyoyu üstten yapıştırın. Mat kısımın olduğu yer iyi yapışsın yeter, dış kısmı sökülecek zaten. Sonra transparan özelliği olduğu için mat bölgenin sınırlarını takip ederek maket bıçağıyla yavaşça kesin folyoyu. sonra dışında kalanları sökün.

Abi ben tamamı kaplanacak zannettiğim için bunlara gerek olduğunu düşündüm ama dediğin gibi ufak kısım için spreye de ustalığa da gerek yok hehe

yo sadece mat kısmı yapacağım .o zaman kangomania 'nın dediği gibi kendim yapayım

Başkan 20 TL Alıyolar Gözünü Seveyim Git 10 Dk. Halleder Aksesuarcılar Niye kastınız Bu Kadar Ya :D

eğer yapabileceğim birşeyse ,aracıma birşeyleri kendimin yapması bana büyük keyif veriyor.yoksa 20 tl nedir ki

eğer yapabileceğim birşeyse ,aracıma birşeyleri kendimin yapması bana büyük keyif veriyor.yoksa 20 tl nedir ki

Kolay Bişey Değil Bu Ama Dene Yapamayacağını Anladığında Yine Gideceksin Aksesuarcıya :)

Geri