EVR Fluence Winter Mod. Kişa haziriz !!

Kar yağınca 50yıl parkında kışmodunu test yapalım.

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kar yağınca 50yıl parkında kışmodunu test yapalım.

Xt615 cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi

onu kesin yapacaz zaten..

maşallah araç çok canlı :)fluence yazısının altındakı cıtadakı ufak yazı şekıllımıs nerden temın ederız onu evren abı:)

EVR Fluence'ye her jant yakışıyor, güle güle kullanın :eyv

maşallah araç çok canlı :)fluence yazısının altındakı cıtadakı ufak yazı şekıllımıs nerden temın ederız onu evren abı:)

edemeyiz bende şans eseri buldum :)

hayırlı olsun, kaç yıldır kış lastiği kullanıyorsun dostum.
ankara yokuşlarında iyi tercih. kış lastiği sonrası izlenimlerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz :)

Son düzenleme:
Kız gibi araba yav buda:) Oturtunca jantsız bile güzel oluyor.

hayırlı olsun, kaç yıldır kış lastiği kullanıyorsun dostum.
ankara yokuşlarında iyi tercih. kış lastiği sonrası izlenimlerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz :)

Her kış kullanıyorum :)
Fluence de ilk defa kış lastiği kullanıyorum çünkü ilk defa bu kış hareketli olacak gecen kış otoparkta yazı beklemişti.Suana kadar ice ways tan cok memnunum. Çivi de takılabiliyormus ama fren mesafesi bozuldugundan takmayı düşünmüyorum.1. olarak Michelin tercih etsemde 2. sırada Lassa ıceways onerebilirim.

Her kış kullanıyorum :)
Fluence de ilk defa kış lastiği kullanıyorum çünkü ilk defa bu kış hareketli olacak gecen kış otoparkta yazı beklemişti.Suana kadar ice ways tan cok memnunum. Çivi de takılabiliyormus ama fren mesafesi bozuldugundan takmayı düşünmüyorum.1. olarak Michelin tercih etsemde 2. sırada Lassa ıceways onerebilirim.

çivili kullanmayı bende istemezdim, çivilerin fırlama ihtimali filan oluyormuş. bilgilendirme için çok teşekürler:eyv

Geri