Europa 19 2000 hb rte 1,6 e hakkında değerli görüşleriniz

eyvallah aga böle güzel haber veren ilk sen oldun :) peki bu rölanti sorununu en kolay nasıl düzeltebiliriz bir bilgin var mı ?
Şimdi bu araçların bir kısmı sıralı sistemi sever bir kısmı sevmez muhtemelen senin araca sıralı taktırmışlar uyum sağlamadı söktürmüşler bende de düz sistem takılı idi sıralıya çevirmek istedim 8 valflerde sıralı sıkıntı yapar dediler takmamışlardı. Sıralı çok 19 europa gördüm memnunlarda montajla alakalı olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi subap ayarı çekişi artırır rolanti dengesizliği çoksa buji ve buji kablolarını değiştir bobine baktır. Gaz kelebeği arızası da olabilir hepsine bakılması lazım. Su hortumlarını araç soğukken sık sertse sistem hava yapıyordur ve su eksiltme vardır muhtemelen. Arka silecek çalışmıyorsa su bidonuna bak kaç motor var hb lerde çift olacak Motoru yanmış olabilir.

Tamircilerin ne dedigini bi geçmek lazim. Onlara bozulan araba gittiği için tabi sıkıntılı der. Hatta acemi biridir belki yapamiyordur ondan sıkıntılı diyordur. 2000 model arabada olabilecek arizalar. Hayirli olsun

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri