Selamın aleyküm öncelikle 2011 model fluence im var euro 4 mü 5 mi nereden anlarım acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tansel hocam a katılıyorum 105 lik motorlar Euro 4 , 110 ise Euro 5Selamın aleyküm öncelikle 2011 model fluence im var euro 4 mü 5 mi nereden anlarım acaba?
Benim 2011 megane da euro 4. İlk arabam.alırken dikkat etmemiştim sonradan bu turbo bozuk mu diye endişelendim ıslık çalıyor bu. . Bu modeller böyleymiş. Rahatladım [emoji16]Euro 4 motor turbo sesleri çok güzel. Euro 5’i sevmedim.
Ancak euro 4 motorun gaz tepkimesi çok gecikmeli oluyor. Euro 5 çok kullanmadım ama onlar biraz daha iyi.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Selamın aleyküm öncelikle 2011 model fluence im var euro 4 mü 5 mi nereden anlarım acaba?
Euro 4 motor turbo sesleri çok güzel. Euro 5’i sevmedim.
Ancak euro 4 motorun gaz tepkimesi çok gecikmeli oluyor. Euro 5 çok kullanmadım ama onlar biraz daha iyi.
@karacan aynen 2000 devirden itibaren çok canlı oluyor. Ama boşta iken gaza bastığında da geç devir alıyor motor. Arabanın en sevmediğim özelliği bu birde ses sistemi [emoji2]