Eticaret yardım sahibinden.com

eve en yakın ptt'ye gider bir hesap açarsın kendine. adama ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderirsin ;) adam ürünü teslim alır ücretini de kapıda öder kredi kartı veya nakit olarak. o ücreti de ptt senin hesabına yatırır. bu kadar basit. not: kapıda ödemeli gönderi detayları tam olarak nedir ne değildir bilmiyorum ama bir araştır.

yok abi adam bankaya yatıracak parayı bende ona kargo yollayacam kargo parasını o ödeyecek

Kapıda ödemede PTT kendine ek ücret alır adam parayı yatırsın öyle gönder daha iyi senin için

öle olcak banka hesabına istersen şimdi yatırım dio da yarın gönderemem perşeme olur oyüzden bişi demedim telefon ile hesaba para yatırdıgını sorgulayabilirmiyim ki ? internette ugraşmıyım akşam akşam ?

öle olcak banka hesabına istersen şimdi yatırım dio da yarın gönderemem perşeme olur oyüzden bişi demedim telefon ile hesaba para yatırdıgını sorgulayabilirmiyim ki ? internette ugraşmıyım akşam akşam ?
Bilmiyorum onu da, net en kolay yol ama uğraşamam diyosan daha uzun yol (telefon olmuyorsa) bi iş bankası bankamatiği bul zaten heryerde var kartı sok şifreyi gir direk karşına çıkıyo zaten bakiyen

teşekkür ederim Allah razı olsun saol

​En sağlamı ptt adam parayı ödemeden malı alamaz .......

Geri