Öncelikle Merhaba arkadaslar,Espace 5 aracimi yaklasik 1 ay önce aldim.Otomatik sanzuman vuruntu yapiyor ve vites degisiminden az önce sanki vites büyütmekde kararsizmis gibi davranip vites degistiriyor.Bunlari her zaman yapmiyor , vites kücültürken veya ben + veya - ile vites degistirirsem sorun hic olmuyor.Yakindaki bir renault servisine gittim, sorunu anlattim.Biz sanzuman yapmiyoruz renault olarak dedi,yagini degistirin dedim onuda yapmiyorlarmis bu sanzuman tipinde,e ne yapiyorsunuz dedim,zaten araban 170000 kmde ,bu sanzuma 200000 de degisir ,komple yeni sanzuman takabiliriz dedi.Software Update istedim o da olmuyormus, kasabadaki Internet 50000 link imis,Update icin 100000 link Internet lazim dedi. Bu arada araba 2017 Model,170000 km, 1.6 Diesel 160 beygir.
Benzin sorun yasayan arkadaslar var ise yardimci olursa sevinirim.Sadece otomatik sanzuman yapan yerlere gidip sansimi yag degisimi ile denemek istiyorum. Anlayan arkadaslar cevaplarsa sevinirim, olmayacak birseyse bosu bosuna para harcamayim bari
Benzin sorun yasayan arkadaslar var ise yardimci olursa sevinirim.Sadece otomatik sanzuman yapan yerlere gidip sansimi yag degisimi ile denemek istiyorum. Anlayan arkadaslar cevaplarsa sevinirim, olmayacak birseyse bosu bosuna para harcamayim bari