Arkadaslar bendede 2 kez aynı hatayı verdi. Mais birincide yazılımla halletti. İkincide araç bir hafta kaldı Direksiyon kolonu değişti sorun oradaymş suan problm yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clio 4 kullanan arkadaşlar peki ESP performansından memnunmusunuz ? allah korusun tabi ama deneyip kullananlar savrulma kayma anında nasıl tepkisi iyimi ?
peki burak kardeşim esp ışığı dediğinin simgesi ne anti patinaj sisteminin ışığıyla aynımı?
bayağı zamandır takip edemiyorum işlerimden dolayı
sorun o hafta çözüldü akşama kadar araba servisde kaldı donanıma müdaahale edildiğini söylediler
şu an gayet iyi çalışıyor aşırı derecede zorladım zorlamaya da devam ediyorum ama bu esp yi kapama düğmesi olsa daha iyi bazen hızlı çıkış biraz yanlana kafa atma olaylarına gireyim diyorum izin vermiyo namussuz
bayağı zamandır takip edemiyorum işlerimden dolayı
sorun o hafta çözüldü akşama kadar araba servisde kaldı donanıma müdaahale edildiğini söylediler
şu an gayet iyi çalışıyor aşırı derecede zorladım zorlamaya da devam ediyorum ama bu esp yi kapama düğmesi olsa daha iyi bazen hızlı çıkış biraz yanlana kafa atma olaylarına gireyim diyorum izin vermiyo namussuz