Esp problemi

Arkadaslar bendede 2 kez aynı hatayı verdi. Mais birincide yazılımla halletti. İkincide araç bir hafta kaldı Direksiyon kolonu değişti sorun oradaymş suan problm yok.

Allah aşkına saçmalığa bakarmısınız sıfır araç alıyoruz 2 ay sonra şunu kontrol ettirin bunu kontrol ettirin diye uyarı alıyoruz. ( aynı uyarıyı 2 defa da ben aldım hemen söndü gerçi ) Demekki 2. el reno alsaydık servisten eve gidemeyecektik serviste yatıp kalkardık. Bir çözüm bulsa iyi olacak.

Clio 4 kullanan arkadaşlar peki ESP performansından memnunmusunuz ? allah korusun tabi ama deneyip kullananlar savrulma kayma anında nasıl tepkisi iyimi ?

Clio 4 kullanan arkadaşlar peki ESP performansından memnunmusunuz ? allah korusun tabi ama deneyip kullananlar savrulma kayma anında nasıl tepkisi iyimi ?

Esp'si gayet güzel çalışıyor en ufak kaymada anında devreye giriyor.Daha önce farklı marka araçlarımdada esp oldu bazı araçlarda daha geç devreye giriyordu esp mesela megane 3'ümde bariz daha geç devreye giriyordu sistem.Clio'da en ufak kaymaya izin vermeden devreye giriyor.

bayağı zamandır takip edemiyorum işlerimden dolayı
sorun o hafta çözüldü akşama kadar araba servisde kaldı donanıma müdaahale edildiğini söylediler
şu an gayet iyi çalışıyor aşırı derecede zorladım zorlamaya da devam ediyorum ama bu esp yi kapama düğmesi olsa daha iyi bazen hızlı çıkış biraz yanlana kafa atma olaylarına gireyim diyorum izin vermiyo namussuz :D

peki burak kardeşim esp ışığı dediğinin simgesi ne anti patinaj sisteminin ışığıyla aynımı?

sarı yanan ve yolda kayan bir araba resmi olan ışık.

sorun o hafta çözüldü akşama kadar araba servisde kaldı donanıma müdaahale edildiğini söylediler
şu an gayet iyi çalışıyor aşırı derecede zorladım zorlamaya da devam ediyorum ama bu esp yi kapama düğmesi olsa daha iyi bazen hızlı çıkış biraz yanlana kafa atma olaylarına gireyim diyorum izin vermiyo namussuz :D

Geçmiş olsun bende ne zamandır foruma girememiştim :)

Bende dün gece yaktım o ışığı biraz hızlı bir kalkış yaptımda :):halay

Esp iyi çalışıyo diyosun :)

esc aracın virajlara girerken direksiyonun hareketlerine, aracın virajda savrulmalarını kontrol ederken belirli bir değeri aşması durumunda motorun,torkunu azaltmak(çekişten düşmesi)ve abs sistemi üzerinden frenler müdahale ederek kontrolün kullanıcıda olmasını sağlamak. Eger ikaz ışığı yanıyorsa mutlaka servise başvur. Elektronik Stabilite Kontrol programı.

Geri