bende vardı bende speaker baglamıştım nede olsa bir işe yaramıyor die nerden nereye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıhkıh
hala o kablosu ne işe yarıyor çözümleyememiştimn
Vay bee mallara bak.. Bende bundan başka 32 MB'lık SD RAM, Pentium II işlemci falan da duruyor.. En kısa zamanda onlarında resimlerini yüklerim..
bunlarda benden gelsin. 200 mmx ilk işlemcimdi ve ortadaki parlak olan o tam bi canavardı 96 yılında. fx 5900 2003 yılında sınıfının canavarıydı 632 lira vermiştim 2003 senesinde halada çalışıyor 128 mb 256 bit lik tam bir canavardı hey gidi günler hey
Allah uzun ömür versin roadfox dayı.. Atmayacam işte duracak öyle saklayabildiğim kadar saklayacam Sonra gelsin trilyonlar cenkerhakkaten yaw olay çok hızlı gelişiyor yetişmek imkansız:aytuğaga sen bu parçayı atma ileride bir servet kazandırabilir sana:aytuğrahmetli roadfox dayım dediydi dersinhehe
Vaayy Prince Of Persia oynar mıydınız hocam yaa.. Hastasıydım onun. Bide Doom vardı Mario çok oynardım hihi Ayrıca o ekran koruyucudan bende de vardı O kablonun da ne işe yaradığını sayenizde bende şimdi öğrendim.. hihihihihihidx 186 ya da 286'ydı bizim de ilk pc pac man, mayın tarlısı ve en önemlisi prince of percia manyaklığı
bir de ekran koruyucumuz vardı ek olarak, üstten çengelli bir şekilde monte ediliyordu, ah ahhh
Ben onu hep elimde oynar dururdum Bazen babam falan ucu soyup masanın demir ucuna bantlıyordu. Bende boş boş sallanmasın diye öyle yapıyor sanıyordum hihi hehetopraklama o demir bi yere bağlanmazsa cama değdiğin anda elektirik çarpıyodu yoksa
topraklama o demir bi yere bağlanmazsa cama değdiğin anda elektirik çarpıyodu yoksa
annem çok çekti o prensten, hadi oğlum, hadi kızım, yemeeeek bazen oturup beklerdi başımızda çünkü sürekli ölse de prensoğlan baştan başlatıyorduk ah ama o kazıklara çakılma sesi resmen kulaklarında çınlardı insanın şimdi angry birds'e şiddet içerikli diyorum çocuklar açısından da prince de az değildi hani ama biz daha büyüktük tabii ıslıkVaayy Prince Of Persia oynar mıydınız hocam yaa.. Hastasıydım onun. Bide Doom vardı Mario çok oynardım hihi Ayrıca o ekran koruyucudan bende de vardı O kablonun da ne işe yaradığını sayenizde bende şimdi öğrendim.. hihihihihihi
Ben onu hep elimde oynar dururdum Bazen babam falan ucu soyup masanın demir ucuna bantlıyordu. Bende boş boş sallanmasın diye öyle yapıyor sanıyordum hihi hehe