Eski motor yağı

66 yozgat

Kayıtlı Üye
59-Tekirdağ
Selamün aleyküm brodway yeni.kasa aracıma elimde elf 15/40 yağ vardı 4 yıllık kapalı kutu hiç açılmamış yağ vardı onu koydurdum gaza basınca ciyyvv diye ses geliyor neyle alakalı olabilir? bide egzozdan o şekilde su damlaması normalmi? Normalde 20/50 kullanıyordum 179.000 km,beri araç RN 217.000 kmde yağdan kaynaklı olabilirmi? İnşALLAH motora zarar vermemiştir

Merhaba , aracınıza koyduğunuz yağ o araca uygun değil.Yağ kaçakları , yağ eksiltme ve uzun vadede motor parçalarının aşınmasına sebep olacak.
Egzosttan su damlaması normal.
Gelen cayırtı sesi muhtemelen V kayışından.

• Beğen
Tepkiler: mcgc
Selamün aleyküm brodway yeni.kasa aracıma elimde elf 15/40 yağ vardı 4 yıllık kapalı kutu hiç açılmamış yağ vardı onu koydurdum gaza basınca ciyyvv diye ses geliyor neyle alakalı olabilir? bide egzozdan o şekilde su damlaması normalmi? Normalde 20/50 kullanıyordum 179.000 km,beri araç RN 217.000 kmde yağdan kaynaklı olabilirmi? İnşALLAH motora zarar vermemiştir
15W40 YAĞ İNCE GELDİĞİ İÇİN SUBAPLARDAN DİREK EGSOZA KAÇIRMA YAPMIŞ ODA DAMLAMASI NORMAL. DİĞER SES İSE EĞER V KAYIŞIN YAĞLANMIŞSA O SESİ YAPAR

Geri