Erkekler ve Kadınların Zenginlik Hayalleri Sahi Sizinki Ne Olurdu :)

​Tecrübelerime dayanarak söylemekteyim ki:cool:Usta'nınki dışında tüm dostların gücüm olsada tüm isteklerini böyle kütt diye yerine getirdiğimi yada getirildiğini varsayalım,emin olun en fazla 1-2 ay içinde ya keşke şuda olsaymış aaa bak bunu eksik istemişim diyeceklerdir:aytuğİnsanoğluna ne yapılsa az gelir doğasında vardır:aytuğMal ve mülkle vede parayla mutlu olmak imkansızdırrrr dedim ya mutlaka bir fazlasını isteyeceksinizhihiHa şu ise doğru mantık zaten mutsuzuz aga bari zenginlik içinde mutsuz olalım eyvallahhhhhehebende istemezmiyim ışıl ışıl bir Mustang içinde mutsuz olmayı dimi ama:p

1 Adet Lada Samara T3 4x4
1 Adet Lada Niva T3 4x4
1 Adet Renault 12 Gordini
1 Adet Renault 11 Turbo Zender Edition
1 Adet Ford Sierra Cosworth

İçinde Her Türlü Alet Edevat Bulunan Kocaman Bir Garaj ve Mütevazi Bir Dublex Müstakil Daire qw

Fenalasmadan ya da sonrasinda fenalasacagimi dusunmeden doya doya tatli, pirinc pilavi,kumpir,patates kizartmasi yiyebildigim gun dunyada manevi olarak benden zengini olmaz:(

Maddi olarak ise,artik gecimim ve yasliligim icin para kazanmak zorunda degilsem,sadece istedigim ogrencilere ders veriyor gonullu olarak cocuklarla calisabiliyorsam bana yetecek zenginlige ulasmisim.demektir, umarim buna ulasirim bir gun cunku ilkine ulasamayacagim asikar:(

Şu, şu, şu veyahut şu

gerçekleştirebileceğimi düşündüğüm bir hayal aslında :eyv

Mide kanserini yendiğim gün benim en mutlu günlerimden biriydi. Gerçi bunun için midemi vermem gerekti ama olsun. Bundan sonra isteyeceğim en büyük şey ailem ile beraber mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamak. Allah'tan isteyebileceğim başka bir şey yok. Evmiş, arabaymış, paraymış bunların hepsi gelir geçer. Sağlık ve çocuklarımın sağlığı benim en büyük mutluluğum ve zenginliğim.qw

Mide kanserini yendiğim gün benim en mutlu günlerimden biriydi. Gerçi bunun için midemi vermem gerekti ama olsun. Bundan sonra isteyeceğim en büyük şey ailem ile beraber mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamak. Allah'tan isteyebileceğim başka bir şey yok. Evmiş, arabaymış, paraymış bunların hepsi gelir geçer. Sağlık ve çocuklarımın sağlığı benim en büyük mutluluğum ve zenginliğim.qw
Geçmiş olsun, Allah sağlıklı-mutlu bir ömür nasip etsin..

benim ki 90-60-90 neyse...
klasik olacak ama huzur-sağlık isterim ben...gerisi hikaye...
zenginlik bunları sağlamıyor..

evet olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi boşuna dememiş atalarımız;

Bursa’nın Orhangazi İlçesi Heceler Köyü’nde oturan ve Süper Loto’nun 7 Haziran 2012 tarihinde yapılan çekilişinde 6 milyon 678 bin 153 lira kazanan 66 yaşındaki Sami Durmuş, uzun süreden bu yana tedavi gördüğü akciğer kanseri hastalığından öldü. İkramiyeyi kazandıktan sonra Bursa’ya yerleşen Durmuş, yarın Heceler Köyü’nde toprağa verilecek.

örneği gibi........

Benim yapacağım ilk iş 5er kat 10ar daireden 2 tane apartman almak. :D Para çıkarsa ilk hedefim bu. 20 daire eder 15 tanesini 500tl den kiraya wersek ayda 7500 milyar yapar. Ivır zıvır vergi şu bu derken elde 5000 kalsa, emekli insanların ortalama 1000tl ye yaşamaya çalıştığı bir ülkede, bu para bana yeter. :)
Bir tane de skyline gt-r 35 olsa yeter gider. :)
Konu ikramiye olunca işin içine sağlığı sokamıyorum. Parayla satın alınan durumlar olsa da, sağlık deyince para uzak kalıyor biraz.

Tabiki en büyük zenginlik, Mustafa Abi'nin de dediği gibi, akıl sağlığım yerinde olarak vefat etmek. Rahmetli dedem 2 sene hayattan bir haber olarak yaşadı. Ne kadar yaşadı diyebilirsek..

Şu, şu, şu veyahut şu

gerçekleştirebileceğimi düşündüğüm bir hayal aslında :eyv

hımm pek açıklayıcı olmuş :)

geçmiş olsun,ailenizle sağlık ve mutluluk eksik olmadan uzun yıllar geçirmeniz dileğiyle...

evet olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi boşuna dememiş atalarımız;

Bursa’nın Orhangazi İlçesi Heceler Köyü’nde oturan ve Süper Loto’nun 7 Haziran 2012 tarihinde yapılan çekilişinde 6 milyon 678 bin 153 lira kazanan 66 yaşındaki Sami Durmuş, uzun süreden bu yana tedavi gördüğü akciğer kanseri hastalığından öldü. İkramiyeyi kazandıktan sonra Bursa’ya yerleşen Durmuş, yarın Heceler Köyü’nde toprağa verilecek.

örneği gibi........
inşallah para için yanaşıp da son aylarında üzmemişlerdir adamcağızı, o parayla birilerini sevindirip mutlu olabildiyse son zamanlarında yine iyi, doğru yere çıkmış olur.

Geri