Erdi-Armağan K4M denemeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur2ran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
başkan bide şöyle bi durum var bnm araba 100bin km yıpranmış motoru seninkine göre bu byuk bir fark ben idda etmıyorum senle yürürüm diye aynı specleri yapsakda bassı fln da söksem gne gecersin sen

maşallah cok güzel gidio senin araba sesde müthiş :D

Olm boşver yürümeyi etmeyi biz eğleniorz sen yaptığın değişikliklerin farkına bakıorz ne kdr etkilemiş die..Akşam eğlencemiz var yetiyo..Ben onu demek istemedim..Ayberk spec yazınca zaten adil değil denemeler demek istedim hani benim önde yürümem vs..
Ama ayberk bey kaşınıyo..Bi an önce gelmesini bekliyoruz :D

Evet cicim clio 2 kişi coupe tek kişi ama nbr :D
90 kilo mert var yanımda ben 85 kilo..Erdiyse 60..Bunlarıda göz ardı etme..
Hea zaten denemeler adil değil erdiyle aynı spec olrsak kimin araba daha diri o anlaşılır..Bu denemeler sadece erdinin arabaya sırayla yaptığı değişiklkleri hissetmek için..Mesela bakım az biraz yaramış.Spoon takıcak gene denicez bakalm o ne kadar yaramışz..
Bilimsel deney gibi düşünün bunları :)
Tamam geçiyosun ona bişey demiyoruz:D dediğin gibi zaten bunlar bilimsel deney amaçlı bakım ne yaramış CC ne yaramış spoon takınca onuda deneyin bakalım:D

Vayyy demek öyle olduk şimdi bro:D tamam yazdım bunu bi kenara

E kanka baksana sanki bize bileniosn gibi konuşuosn da..Ufaktan coupecilik yapıosn.. :D
Zaten denemeler erdi için tek tek yapıcak döktüğü para ne kdr yarıcak görcez olay bu :)
k4m'ler kardeştir,kardeşi birbirine düşüren kalleştir :D
Hadi kaçtm rolanti valfi temizletcem :D muah

Akşam izleriz artık:eyv

Çok güzel olmuş elinize sağlık.

kardeş bir clio 1. 16 v ile ışıkta denk geldik hanım vardı tırstım:)

Geri