Enteresan sorun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eirkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Can sıkıcı bi durum ya aracı bana bu şekilde arızalı satmışlar eğer sorunumu gideremezlerse araç değişimi için tüm yasal haklarımı kullancam

onun için araç değişimi olmaz...
ama takmışın kafaya bi kere...

yakıt durumun, boya durumun nasıl...boya ölçer aletleri varsa bi tut sağına soluna bence

Bugün servisten aradılar yarın götürcem arabayı kablo dirençlerine bakacaklar

kablodan da yaparda...kablo niye bozulur...asıl sorun o

Araç aynı arızadan 3 defa tamir edilip yine de sorun düzelmezse yasal olarak değişim talebi doğuyormuş benim aracımda 2 defa tamir yapıldı ve düzelmedi bu son işlemde de bi sonuç alınamazsa önce Renault la iletişime geçip aracın değişimini talep edicem.Kabul etmezlerse dava açmayı düşünüyorum gerçi dava süreci 2 yıl sürüyormuş ama olsun.

Araç aynı arızadan 3 defa tamir edilip yine de sorun düzelmezse yasal olarak değişim talebi doğuyormuş benim aracımda 2 defa tamir yapıldı ve düzelmedi bu son işlemde de bi sonuç alınamazsa önce Renault la iletişime geçip aracın değişimini talep edicem.Kabul etmezlerse dava açmayı düşünüyorum gerçi dava süreci 2 yıl sürüyormuş ama olsun.

Dava süresince aracınızı kullanamayabilirsiniz... böyle bir durum var diye biliyorum. Iyi bir avukat ile konuşun...

Geri