Enjektör temizleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
selam abilerim kardeşlerim size bir sorum var würth enjektör temizleyici yi kullanan varmı ? varsa faydası varmı? ve nereye sıkıyoruz bana yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar herkeze

Hiç Bir Yere Sıkmıyorsunuz Depoyu Fulledikten Sonra Depoya Boşaltıyorsunuz...

tüm araçlarda kullanıyoruz ilk başlarda belirli derecede çekiş farkediyo

bu videoda nereye sıkıyor ? oyüzden bi yere sıkılıyor demiştim

Bu Videodaki Motor Temizleyici Sanırım :)

enjektör temizleyicinin altına eklemişlerde o yüzden karıştı hatlar abim :)) bu ürünlerin yararı çok mu acaba ?

Size tavsiyem böyle ürünler kullanmayın aracı temizliyim derken daha çok zarar verir rölantide dengesizlik meydana gelir aracın çalışması düzensizleşir.
Yakıtı shellden v power nitro plus alın başka bişeye gerek yok

değişik bir öneri benzini hep shellden alıyorum zaten de vpower benim araçta çok hızlı bitiyor. :) rölanti bozukluğu var zaten devir saati 10 da veya üstünde oluyor bi servis gerekli benim kara kıza :)

Kardeşim benim l300 diezel aracim vardi hergun ciktigim 3 vites yokuşu 2 ye kadar düşüyordu enjektör temizleyici kullandim resmen araç öksürür gibi oldu ve canlandi.amaher zaman kullan ma

videodaki intake yani hava filtresi temizleyici.enjektör temizleyici depodan konuluyor.ayrıca lpgli araçlar için motor temizleyici vs vs de var.motoru yorulmamış 200bin üstü araçlara gerek yok bence.zaten shell gibi markaların benzinleri hep katkılı.

Geri