Enjektör temizleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recep67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
würthe kullanan arkadaşlarım çok başarılı dedi ben ondan kullanmadım..1 ay önce bende enjektör uyarı verdi ilk benzincide durdum hemen stp di galiba katkı aldım üstüne birazda mazot ekledim fayda etmedi hiç uyarı ve sarsılma devam etti.carbon clean yaptırdım ki bundan önce ki her aracıma yaptırmıştım bunda da çok iyi oldu araba bildiğin kendine geldi tertemiz oldu egsozdan çıkan mazotun kokusu bile değişti :)

depoya katkı sıvısı ekleme işi yararlı olabiliyor fakat depo çok doluysa pek bir işe yaramıyor, ayrıca enjektörlerin de sökülmesine de pek gerek yok temizleme olayı Würth WIC 4000 diye bir makine var onunla yapılıyor. araçtan yaklaşık 2lt yakıt alınıp makineye konuyor ve üstüne würth enjektör ilacı konuyor. makineyi motora bağlayıp (motorun depo ile bağlantısı kesiliyor yani) araç 20-25 dakika 3000devirde çalışıyor ve temizlik yapılmış oluyor. bunun maliyeti de 50-80 TL arası değişiyor.:)

benım aracımdanda buyuk ıhtımalla enjektorden gelen bı ugultu şakırdama sesı gelıyor ne yapmam gerek aracım 1,5 dci 110 bg 6 ileri 2012 privilige fluence 40 000 km de

benım aracımdanda buyuk ıhtımalla enjektorden gelen bı ugultu şakırdama sesı gelıyor ne yapmam gerek aracım 1,5 dci 110 bg 6 ileri 2012 privilige fluence 40 000 km de

şakırdama subap kaynaklı olabilir. şakırdama düşük devirde gaza basınca mı oluyor yoksa hep mi var

Geri