Nedret bey oncelikle zaman ayirip yazmis oldugunuz cevabinizdan oturu tesekkur ederim..."Enjektorlerinizde degisime gidecek ariza olacagini sanmiyorum" diyerek icimi inanilmaz rahatlattiniz , gercekten cok mutlu oldum... Iki gundur aklima surekli takiliyordu baya rahatladim ...
Normalde 3000 devirde kullaniyorsaniz demissiniz ama ben aracimi yuksek devir hirpalar diye dusunerekten , neredeyse hic 3000 devre cikmiyordum... Genellikle motor soguksa 2100-2200 devir motor sicaksa 2500 devirde vites degistiriyorum. Hemen yarin is donusumde oneriniz olarak 3000-3500 devirlerde vites degistirecegim...
Normalde mazotumu Totalden aliyordum ama onerinize uyarak bundan sonra mazotlarimi Shell den alacagim...
Onumuzde ki hafta yine de servisimize gitmek zaten aklimda vardi..Mazot filtresinin ne zaman degistigini bilmiyorum araci daha 3 hafta once aldm ,oneriniz uzerine Mazot filtresinide onumuzde ki hafta degistirecegim... EGR valfini de mutlaka soyleyecegim.. Bu valfin de temizlenmesi umarim zor ve pahali bir islem degildir..
Aracimi fazlasiyla seviyorum.. Ilk aracim ilk goz agrim , Insallah cok uzun yillar cok uzun kmler Allahin izniyle binmek istiyorum
Guzel cevabiniz icin tekrar tesekkur ederim..
Iyi aksamlar dilerim...
Saygilar...