Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Ayvalık arası enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı çıktı. Beraberinde start stop kontrol ettirin de diyor, stop edip çalıştırınca gidiyor. Aynı şekilde hız sabitlenme ve sınırlama da çalıştırılmak istendiğinde kontrol ettirin uyarı verip çalışmıyor. Ayvalık a 100 km kala oldu bu sorun, sonra yol yardım çağırdım, Edremit servisten geldiler, bilgisayara bağlayıp sorun görünmüyor yine olursa servise uğrayın dediler, uyarıları silip gittiler.
Daha sonra Marmaris - Datça ya kadar bir hata almadım, oradan çıktım fethiye ve sonrasında kaş a kadar da hata almadım.
Kaş tan çıkıp İstanbul a gelirken Afyon - Kütahya arası aynı hatayı aldım. Ve yine cruise kontrol kullandıktan sonra oldu.
Uzun yol yapınca oluyor enterasandır. Ve eve kadar geldim, sabah tekrar çalıştırdım, hata duruyordu, hız sabitleme tuslatrına basıp çekince hata gitti. Benim sistemsel bir sorunum var sanırım?
Ama şimdi bir hata görünmüyor diye sallayacak servis beni. Sonraki hatayı da garanti sonrası yaşarsam ve uzun yolda yine bu arıza ışıkları yanar ve elektronik sistemleri kullanamazsam ne olacak?
Sorun hakkında bilgisi olan ve serviste nasıl yol izlemem gerektiğini bilen var mı?
Saygılar, sevgiler...