Bugün 14:09 #21 Murgen Kayıtlı Üye 09-Aydın Katılım 10 Eyl 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Furkia' Alıntı: Hım anladım ekranda uyarı verirse yine burdan yazarmisin Genişletmek için tıkla ...
Bugün 14:10 Konuyu Başlatan #22 Furkia Kayıtlı Üye 23-Elazığ Katılım 20 Nis 2024 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Murgen' Alıntı: Bu geçici bir çözümuydu bilmiyorum kullanıp gorucem eğer tekrar aynı hatayı verirse termostadi degistiricem Genişletmek için tıkla ... Eğer uyarı yine çıkarsa yazılım da geçici çözüm olmuş olacak
Murgen' Alıntı: Bu geçici bir çözümuydu bilmiyorum kullanıp gorucem eğer tekrar aynı hatayı verirse termostadi degistiricem Genişletmek için tıkla ... Eğer uyarı yine çıkarsa yazılım da geçici çözüm olmuş olacak
Bugün 14:10 #23 Murgen Kayıtlı Üye 09-Aydın Katılım 10 Eyl 2024 Mesajlar 11 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Tabiki yazarım. Furkia' Alıntı: Eğer uyarı yine çıkarsa yazılım da geçici çözüm olmuş olacak Genişletmek için tıkla ... Tabiki haber veririm.
Tabiki yazarım. Furkia' Alıntı: Eğer uyarı yine çıkarsa yazılım da geçici çözüm olmuş olacak Genişletmek için tıkla ... Tabiki haber veririm.