Enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Furkia

Kayıtlı Üye
23-Elazığ
2021 Megane aracım ara ara enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı veriyor fakat sonra sönüyor yazı ara ara yine çıkıyor sıkıntı neyden olabilir acaba

Merhaba bendede 2020 Megane 4 dizel 1.5 Euro 6 aracım var. Enjeksiyonu kontrol ettirin yazisi çıkıyor .Aynı problem bendede var. Tamire götürdüğümde makineye bağladılar yedek termostat arızası çıktı. Ustaların söylediğine göre oda olmaya bilirmiş deneyerek bakicaz dedi.bu sanırım genel bı hastalığı bu araçların.

• Beğen
Tepkiler: Furkia
Ben bilgisayara bağladım bende sorun gözükmedi bir kaç aydır çıkmıyordu bugünlerde tekrar çıktı lakin yine söndü sanayide ustaya götürdüm bu sefer aracı yüksek devirli kullanmadığın için partikül doluyor diye dedi

Ben bilgisayara bağladım bende sorun gözükmedi bir kaç aydır çıkmıyordu bugünlerde tekrar çıktı lakin yine söndü sanayide ustaya götürdüm bu sefer aracı yüksek devirli kullanmadığın için partikül doluyor diye dedi
Partikül temizliğimi yaptırmak lazım siz ne yaptınız?

Partikül temizliğimi yaptırmak lazım siz ne yaptınız?
Henüz daha yapmadim bana dedi wurth katkı maddesi al koy devirli kullan 30-40 km bnde şuan şehir içindeyim hep diye yapamadım ama yapacm çünkü 4 bin kilometredr yaklaşık hep sakin kullandım araç otomatik diye dedim belki de usta hakli onuda bir iki haftaya deneyecm Renault servisde bakımı var haftaya ordada diycm tekrar bilgisayara bağlasınlar eğer yine bişey çıkmazsa sanayi ustasının dediğini yapacm bu sefer

Henüz daha yapmadim bana dedi wurth katkı maddesi al koy devirli kullan 30-40 km bnde şuan şehir içindeyim hep diye yapamadım ama yapacm çünkü 4 bin kilometredr yaklaşık hep sakin kullandım araç otomatik diye dedim belki de usta hakli onuda bir iki haftaya deneyecm Renault servisde bakımı var haftaya ordada diycm tekrar bilgisayara bağlasınlar eğer yine bişey çıkmazsa sanayi ustasının dediğini yapacm bu sefer
Ben Eylül ayında wurth katkı koydum.Bende şehir içindeyim uzun yola pek çıkmıyorum. Dediğiniz gibi bir deneyin çözülürse bilgi verebilirsiniz banada sevinirim.Bendede bir gelişme olursa size bilgi veririm.

Ben Eylül ayında wurth katkı koydum.Bende şehir içindeyim uzun yola pek çıkmıyorum. Dediğiniz gibi bir deneyin çözülürse bilgi verebilirsiniz banada sevinirim.Bendede bir gelişme olursa size bilgi veririm.
Olur burdan yine yazalım bnde şuan ekranda bişey çıkmıyor servisden sonra onu da dener tekrar yazarım

• Beğen
Tepkiler: Furkia
Geri