kasık yırtan cinsten bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O teker çamurluğa sürtmüyor .o teker çamurluğa sürtüyo mu?
aracın arka tekerini o şekilde kaldırıp arabayı kasmanın alemi nedir?
o motoru o araca yerleştirince ne oldu?amacı ne?
gibi sorularla beynimi o kadar meşgul ettim ki.bende R9 hastasıyım babamda ama bu olmamış aga
O teker çamurluğa sürtmüyor .
O aracın arka tekeri kalkık çünkü show yapıyor .
O motor 1.8 16V F7P motor .
Bence en kral yapılmış R-9 lardan birisi .
en aşağıdan sayarak 5. ve 6. resimlerde görmüyor musunuz acaba sürtünmeden dolayı olan izi.bana mı öyle geliyo.evdeki herkes sürtmüş dedi.siz ne acıdan bakıyorsunuz.
o show u yapınca ne oldu onu demeye çalışıyom.show yaptığını zaten anladık.içine 4-5 kişi koyarak yapsaydı ya.araba kasılıp kalsa daha iyi değil miydi?
kral oldu da ne oldu.gaza bastın gittin o mu yani?
en aşağıdan sayarak 5. ve 6. resimlerde görmüyor musunuz acaba sürtünmeden dolayı olan izi.bana mı öyle geliyo.evdeki herkes sürtmüş dedi.siz ne acıdan bakıyorsunuz.
o show u yapınca ne oldu onu demeye çalışıyom.show yaptığını zaten anladık.içine 4-5 kişi koyarak yapsaydı ya.araba kasılıp kalsa daha iyi değil miydi?
kral oldu da ne oldu.gaza bastın gittin o mu yani?
O teker çamurluğa sürtmüyor .
O aracın arka tekeri kalkık çünkü show yapıyor .
O motor 1.8 16V F7P motor .
Bence en kral yapılmış R-9 lardan birisi .
Arkadaşım sen arabadan çok anlamıyosun belli muhalefet oluşundan.
1.si araç basık doğal olarak sürtecek ayrıca r9 orjinalinde 13 jant var bu adam 17 koymuş bide diplemiş arabayı
2.si sürtmesi bi sorun değil tam turlarda sürtüyor sadece oda çamurluğa zarar vermiyor bi sıkıntısı yok
3.sü arkaya 4-5 kişi bu araba dolmuşmu ? şöförle beraber 5 kişi oturdumu hiç bi sorun olmaz her türlü gider o araba F7P motor koymuş adam bide nasıl kasılacaksa
bunların hepsi denenmiştir kanıtlanmıştır.bilgiye dayalıdır boş konuşmaya değil
sürtmesi vs. sen kafana takma ben şunu gözlemledim sen basık bi araç kullanamazsın araç ta basamazsın sadece muhalefet olursun millet e .kaç tane basık araç kullandın kaçtane basık araca bindin. forumda bir sürü basık araba var kim öyle bi sorun yaşamış acaba