Gülegüle kullan,İyi olmuş.arka hariç!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
önde 6 lık var kardş. arkayıda evet öne göre düşürüyosun.ilk denemede olmasada 2.cide fln ayarlıyosun.önlerde 3.5 cm yay var galiba arkaları torsiyondan düşerken kafaya göremi yoksa önle orantılımı düşüyor.
eyw tşkkr ederimon numara olmuş güle güle kullan.
ankaranın olmak yeter kanka daha fazlası zarar gezemıozevet başlığı gördüm inceledim beğendim
sonuç: Reptile DC
kanka bu kadar uğraşıcana al bi coil bas arabayı ol TR nin en süürüngen coupesi
eyw dostmhayırlı olsun kanka
3.5 la bukadar basamassın kardeşim 6cm yay olması lazım erdide 3.5 luk yay TY coupede var ondan bakabilirsin nekadar basıldıgını...
1cm kaldırcam abi mrk etme çok olduGülegüle kullan,İyi olmuş.arka hariç!!!
Tamam olm basit yolu var. Sen arayıp şunu yaptım bunu yapcam diyip anlatmazsın bende senin dediiğin gibi sana akıl vermemiş olurum..kanka akıl verme la para ver
adamsın armyTamam olm basit yolu var. Sen arayıp şunu yaptım bunu yapcam diyip anlatmazsın bende senin dediiğin gibi sana akıl vermemiş olurum..
çokmu kalın en ince yanak bende var 50 yanak onlar 16 inçle evet araba daha güzel duruyor.o konuda haklısın.bu jant da guzel ama yanak cok kalın ınce yanak bıraz daha da buyuk jantla harıka olur bence
bas bas çok güzel duruyor.ayarsızlık derken ? daha dün yaptm ama mert yapalı biraz oldu bi sorun yok.daha ben dün yaptm tekde hiç basmadım o yüzden farketmedim şimdilik bişey ama brz acıldı gibi geldi bana araba.son susturucu orjınal çünki.spor koydukmu farkederiz farkı deneme yapıcaz ztn.Hayirli olsun, yere basma olayi coupeyi oldukça iyi gösteriyor. En yakın zamanda bende yapmayı planlıyorum. Merak ettiğim şu, katalitik ve susturucu iptalinden sonra motorda ayarsızlık başladı mı? Düz boru çekişte çok farketti mi? Teşekkürler
sağol burak abi daha tam olarak anlayamıyorum kaçlık olduğunu.3.5 la bukadar basamassın kardeşim 6cm yay olması lazım erdide 3.5 luk yay TY coupede var ondan bakabilirsin nekadar basıldıgını...
güsel olmuş, zevkli sürüşler...