En Basık Ese Coupe :) ankaranın :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RsErdi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gülegüle kullan,İyi olmuş.arka hariç!!!

önlerde 3.5 cm yay var galiba arkaları torsiyondan düşerken kafaya göremi yoksa önle orantılımı düşüyor.
önde 6 lık var kardş. arkayıda evet öne göre düşürüyosun.ilk denemede olmasada 2.cide fln ayarlıyosun.
on numara olmuş güle güle kullan.
eyw tşkkr ederim
evet başlığı gördüm inceledim beğendim :D
sonuç: Reptile DC :D
kanka bu kadar uğraşıcana al bi coil bas arabayı ol TR nin en süürüngen coupesi :D
ankaranın olmak yeter kanka daha fazlası zarar gezemıoz :D

hayırlı olsun kanka
eyw dostm
3.5 la bukadar basamassın kardeşim 6cm yay olması lazım erdide:) 3.5 luk yay TY coupede var ondan bakabilirsin nekadar basıldıgını...
;)
Gülegüle kullan,İyi olmuş.arka hariç!!!
1cm kaldırcam abi mrk etme çok oldu :)

bu jant da guzel ama yanak cok kalın ınce yanak bıraz daha da buyuk jantla harıka olur bence

Hayirli olsun, yere basma olayi coupeyi oldukça iyi gösteriyor. En yakın zamanda bende yapmayı planlıyorum. Merak ettiğim şu, katalitik ve susturucu iptalinden sonra motorda ayarsızlık başladı mı? Düz boru çekişte çok farketti mi? Teşekkürler

Tamam olm basit yolu var. Sen arayıp şunu yaptım bunu yapcam diyip anlatmazsın bende senin dediiğin gibi sana akıl vermemiş olurum..
adamsın army :D
bu jant da guzel ama yanak cok kalın ınce yanak bıraz daha da buyuk jantla harıka olur bence
çokmu kalın :D en ince yanak bende var 50 yanak onlar :) 16 inçle evet araba daha güzel duruyor.o konuda haklısın.
Hayirli olsun, yere basma olayi coupeyi oldukça iyi gösteriyor. En yakın zamanda bende yapmayı planlıyorum. Merak ettiğim şu, katalitik ve susturucu iptalinden sonra motorda ayarsızlık başladı mı? Düz boru çekişte çok farketti mi? Teşekkürler
bas bas çok güzel duruyor.ayarsızlık derken ? daha dün yaptm ama mert yapalı biraz oldu bi sorun yok.daha ben dün yaptm tekde hiç basmadım o yüzden farketmedim şimdilik bişey ama brz acıldı gibi geldi bana araba.son susturucu orjınal çünki.spor koydukmu farkederiz farkı deneme yapıcaz ztn.

3.5 la bukadar basamassın kardeşim 6cm yay olması lazım erdide:) 3.5 luk yay TY coupede var ondan bakabilirsin nekadar basıldıgını...
sağol burak abi daha tam olarak anlayamıyorum kaçlık olduğunu.:D

güsel olmuş, zevkli sürüşler...

konuyu yeni gördüm.

güzel olmuş erdi, güle güle kullan :eyv

Geri