En Az yakan Ve en Cok yakan Renault'u arıyoruz :)

Vaybe havan yeter:eyvBiz alışmışız 1.7 eski dizaynla 10+lt'lere haliyle bi tuhaf geliyor tabii 3.9hihi

clio3 hb 2007 1.5dci 65 (3.7) İstanbul-Antalya arası klima hiç açılmadı 4 yetişkin ve ortalama 100km/h .

en az yakanı bilmem, şehir içi en fazla yakan 1.2 benim pasaklı onu bilirim hehe

özlü söz de uyduralım duruma, çok yakan araç yoktur, yaktıran acemi şoför vardır :aytuğ

tüm ar-ge çalışmalarım ortalamayı düşürme yönünde umarım başaracağım:görkem

1.5 Dci Forever :)

en az yakanı bilmem, şehir içi en fazla yakan 1.2 benim pasaklı onu bilirim hehe

özlü söz de uyduralım duruma, çok yakan araç yoktur, yaktıran acemi şoför vardır :aytuğ

tüm ar-ge çalışmalarım ortalamayı düşürme yönünde umarım başaracağım:görkem
Cok yaakan arac yoktur acemi şöför vardır ama yinede fazla yaktırmaz ZAMLAR vardır Dunyanın en pahalı benzini MAzotu vardır :)

Clio 3 1.5 dci 130 km ortalama hızla klima açık 100 km / 4.7 Lt ortalamayı gördüm daha sakin gitsem klimada kapansa dahada düşerdi :) bu zamlardan sonra ne yapsak boş ya neyse :asabi

Cok yaakan arac yoktur acemi şöför vardır ama yinede fazla yaktırmaz ZAMLAR vardır Dunyanın en pahalı benzini MAzotu vardır :)

Bundan daha özlü bir söz olamaz günümüze uygun sanırım :( bayır yukarı öndeki araçlara halat atıp dönüşte iktisatlı gelmeyi düşünüyorum yeni çözüm olarak :D

​Kangoo'yu tek geçerim ;)

motorsıklet... enaz yakıyomuş... sepetli hemüde... :cool:

Geri