Benim diğer hattın Avea onda yıkılan paket yaptım taşımaya falan gerek yok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kontörlü hattan kontörlü hata numara taşınıyor muymuş? geçen yıllarda araştırmıştım yoktu da hımmvodafone 15 tl ye 500 dk kullanan var mı acaba? numara tasımaya 15 tl ye her yöne 500 dk kampanyası varmıs
vala çiğdem abla tasıdım bile de ne zaman açılır ki bu hat 6 gün dediler bana o kadar uzun mu ya :sorukontörlü hattan kontörlü hata numara taşınıyor muymuş? geçen yıllarda araştırmıştım yoktu da hımm
6 gun muuu ? diye sok gecirdikten sonra numara tasindi yani faturasizdan faturasiza ben bir eaha hic sormamiatim 2 sene omce falan gerekmisti olmuyodu o zaman.vala çiğdem abla tasıdım bile de ne zaman açılır ki bu hat 6 gün dediler bana o kadar uzun mu ya :soru
yaklaşık 6 günde açıldı benimkivala bende senden duyuyorum abla faturasızdan faturasıza olmadıgını ben daha önce çok canbazlık yaptım avea turkcell vodafone kimde uygun ne varsa tasıyordum da duruldum artık bu son 6 gün biraz fazla ama belki daha erken açılır nasip artık.
vodafone a geçtim gitti vala dün öğlen itibari ile açılır açılmaz 15 tl yükleyince her yöne 500 dk verecekmiş her ay 15 tl 500 dakika . bakalım . konu da kapatılabilir yetkililere sesleniyorumyaklaşık 6 günde açıldı benimki
Yalnız şöyle birşey var. Eğer yıkılan tarifeye geçeceksen son 3 ay içinde numara taşıma işlemi yapmış olmaman gerekiyor. Belki turkcell-vodafone arası geçişlerde sorun olmayabilir ama aveadan başka operatöre geçiş yapmış olmaman gerekiyor son 3 ay içinde.
vala bende senden duyuyorum abla faturasızdan faturasıza olmadıgını ben daha önce çok canbazlık yaptım avea turkcell vodafone kimde uygun ne varsa tasıyordum da duruldum artık bu son 6 gün biraz fazla ama belki daha erken açılır nasip artık.
yaklaşık 6 günde açıldı benimki
Yalnız şöyle birşey var. Eğer yıkılan tarifeye geçeceksen son 3 ay içinde numara taşıma işlemi yapmış olmaman gerekiyor. Belki turkcell-vodafone arası geçişlerde sorun olmayabilir ama aveadan başka operatöre geçiş yapmış olmaman gerekiyor son 3 ay içinde.
Turkcell'de ben yaptım 500 paketini kullanıyorum 19 tl'ye 500dk veriyor 250 turkcell 250 heryöne turkcell dakikam bitince heryoneden düşüm yapıyor.. Bu pakete + 7 lira vererek 500mb internet yada 1500 heryöne sms yada 7500 turkcell sms alabiliyorsunuz..
vodafone a geçtim gitti vala dün öğlen itibari ile açılır açılmaz 15 tl yükleyince her yöne 500 dk verecekmiş her ay 15 tl 500 dakika . bakalım . konu da kapatılabilir yetkililere sesleniyorum