Emniyet kemeri yavaş toplamaya çözüm (bilgi için)

Ben geçen bauhaustan 10 tl ye aldım silikon spreyi. Kapı fitillerine sıktım. Şimdi bitdaha alıp birde kemerlere sıkalım bakalım.

merhaba nerden aldınız ben bulamadım siteden link gönderirseniz fiyat olarak nekadar yazarsanız sevinirim yardımlarınız için teşekkürler

yağ gibi bir şey mi bu silikon spreyi ?

Eline sağlık, güle, güle kulanmanı dilerim.:eyv

bilgi için teşekkürler dostum benimde uyuz olduğum bir sorundu bu bazen toplamıyordu kemeri ve kapı aralığına sıkışıyordu kaç kere kapıyı çat diye kapatmak zorunda kaldım ve canımı çok yaktı yani bu kemerin başlığı neyse bende en uygun zamanda alıp deniyeceğim teşekkürler :)

Nasıl kullandığınız?. Kemer açıkken mi sıktınız, yoksa toparlanmış halde iken mi?

Bugun bende silikon spreyi aldim, kapi fitillerine ve kapi kititlerine siktim 15 tl gibi bir ucrete satin aldim
3e992e3707683b0841eac8a886914a9e.jpg

selam arkadaşlar aynı sorun benımde canımı fena halde sıkmaya başladı bu silikon spreyi nasıl uygulıcaz? Bilgi verirseniz sevinirim.İyi günler.

selam arkadaşlar aynı sorun benımde canımı fena halde sıkmaya başladı bu silikon spreyi nasıl uygulıcaz? Bilgi verirseniz sevinirim.İyi günler.

silikon spreyi bir güzel kemerin üzerine sıkıyorsun, kemer kayısını yavas yavas cekip cektıgın kısma sıkıyorsun, bukadar

Geri